Baby, jeg vil med dig sydpå!

Picture of Regitze Bonde

Regitze Bonde

Sol, sommer, pool og cocktails, det er hverdagen for mig og kæresten de næste 12 dage endnu, her i Ayia Napa på Cypern. Det er liiiige til at holde ud!

Vi bestilte rejsen i sidste måned, så det var vel lidt spontant, selvom vi i mange måneder havde snakket om at vi gerne ville ud og rejse i sommerferien. Vi sad en onsdag aften og besluttede os for at nu skulle det altså være. Jeg er så heldig at have en verdens bedste kæreste, som har givet mig turen i tidlig fødselsdagsgave.

Vores valg landede på Cypern, og det har vi ikke et eneste sekund fortrudt! Vi bor på Sunprime Ayia Napa Suites og hoooly moly det er et lækkert hotel – hele vejen igennem. Der mangler ikke noget. Sødt personale, 2 værelses lejlighed med tilhørende terrasse, med kun 10 meter ud til den store lækre pool. I skrivende stund har vi 30 grader, blå himmel og en bagende sol over os. Hotellets bar laver de lækreste drinks og de forstår altså at blande dem ordentligt 😉

Vi har ikke været ude og opleve så meget endnu, men vi har da været en tur forbi stranden som ligger 700 meter herfra, en tur rundt i byen som ligger lige rundt og hjørnet. Jeg er altså blevet lidt forelsket i de mange lime-træer der er hernede. Det gør bare det hele lidt mere eksotisk!

På søndag har vi planlagt en bådtur på en katamaran med all inclusive – så hvis nogen har brug for os, så kan i finde os på middelhavet 😉

Det var bare lige en lille hilsen fra os hernede sydpå, vi lover at vi nok skal prøve at pakke noget solskin ned i tasken og tage med hjem til jer!

So long!

De kærligste hilsner Regitze

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Regitze Bonde

Regitze Bonde

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg