BYHAPPYME | PERSONLIGGØR DIT BARNS TING

Picture of Tatjana

Tatjana

⋆ SPONSORERET ⋆

Seriøst ikke?

Jeg elsker alt hvad der kan personliggøres og specielt når det er til Lilly. Alle de smukke ting hun er så heldig at få, som er personliggjort, er nogle hun har resten af livet. Okay, måske ikke dem alle, men størstedelen af dem, og så er det skønt at vide, at der kun er den ene med netop hendes navn på. 

Min far broderede en fødselstavle til mig, da jeg var blevet født og jeg har den stadig den dag i dag, som et helt specielt minde. Det samme har han også gjort til Lilly for blot at nævne en af de personliggjorte ting hun allerede ejer. 

En tilføjelse til samlingen, er nu også disse smukke ting fra Byhappyme, som er en webshop, der netop har specialiseret sig i dét at personliggøre. Ikke kun praktisk, men også en super smuk tanke. 

Helt kort, så blev virksomheden etableret i 2006 med ønsket om at gøre hverdagen lettere for børnefamilier, hvilket må siges at være tilfældet med især deres sutter og navnemærker

Dog er der også kommet det super fine bestik til, som kan personliggøres efter ønske. 

Jeg var så heldig at modtage lidt af det hele til Lilly og elsker allerede alle tingene – og jeg er sikker på, at Lilly også kommer til at elske bestikket når hun bliver større. Vi var meget ærgerlige over ikke at have købt et sæt til hende i forbindelse med dåben, men nu er vi bare super glade for det vi har været så heldige at modtage i stedet. Held i uheld, kan man vist godt sige.

Produkterne vi har modtaget er alle sammen til gode priser, hvilket også gør konceptet mere tiltalende – am I right? 

Navnemærkerne er i høj grad efterspurgte herhjemme, idet vi mærker alt der ryger med hen i dagplejen. Jeg skal seriøst ikke mangle nogle af hendes fine ting #crazymama. 

De fine navnesutter fra Philips Avent, er så gode til de svære eftermiddage, hvor babsen lige pt. er ved at blive fjernet og L. dermed har brug for lidt ekstra hygge. Og lur mig ikke, om sutterne også får sig en kastetur i ny og næ til stor fornøjelse for barnet herhjemme, men knap så stor fornøjelse for forældrene, der skal lede overalt efter dem. 

Bestikket med indgraveret Lilly, har vi endnu ikke pakket ud og kommer nok heller ikke til det, da vi synes det er et fantastisk minde til når hun bliver større. Bare kald mig sentimental. Jeg synes bare der er en vis form for nostalgi ved at gemme sådanne ting, som hun kan få glæde af i hendes voksne liv.

Til sidst vil jeg lige slå et slag for den fantastiske kundeservice, som jeg modtog i forbindelse med bestilling og den sindssygt hurtige levering – taget det personliggjorte i betragtning. Og hey, er der noget jeg er en sucker for, ja, så er det da en lækker indpakning. 

Prøv lige at se den fineste indpakning tingene kommer i og så sig mig, at I ikke er vilde med den. 

Som altid et kæmpe kram

– Tatjana

(Produktet er sponsoreret, men anmeldt med ærligste tanker)

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg