BYROI.DK | GUMMISTØVLER UDOVER DET SÆDVANLIGE

Picture of Tatjana

Tatjana

⋆ REKLAME ⋆

Som I kunne læse i mit tidligere indlæg, om mit forhold til sko, så ville det være nogle indlæg, der kom en gang imellem – nemlig når jeg fik nogle nye smukke sko ind af døren. Som den gode læser nok kan regne ud, så er det så sket nu.

Se lige de her skønheder! Jeg er seriøst helt væk i dem og glemmer faktisk at det er gummistøvler. Så hver dag er en regnvejrsdag herhjemme, hvis bare det betyder jeg må have de her banditter på. 

En fantastisk ting ved denne webshop, er i virkelig den kærlighed de giver deres indpakning og måden de plejer kunderne på. Tjek lige den søde note og de to dumle karameller. Nu er jeg måske også lettere påvirkelig, når slik er involveret, men jeg tager virkelig hatten af for en fantastisk service hos By Roi

Den smukke gummistøvle Evelyn Black er virkelig en støvle anderledes fra de fleste. Normalvis er jeg ikke til gummistøvler medmindre de hedder Hunter og koster spidsen af en jetjager, men her får du altså en virkelig smuk støvle, som man overhovedet ikke tænker er en gummistøvle – grundet det super elegante look til en lille pris. 

Faktisk så lille at den netop nu koster 199,-.

For hunde, det er da billigt og noget vi jyder godt kan lide. Foruden den lækre pris, så lyver jeg ikke, når jeg siger at støvlen er så behagelig at have på. Selv med en tyk uldsok i.

Ja, jeg har sgu altid tendens til kolde fusser.

Jeg glæder mig allerede til at se hvad næste par sko bliver og om de lever op til denne lækre sag – for puha, hvor gør de her gummistøvler det godt. 

Som altid et kæmpe kram herfra

-Tatjana 

(Produktet er sponsoreret, men anmeldt med ærligste tanker)

 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg