BYROI.DK | SMUKKE SKO TIL MODERNE PRISER

Picture of Tatjana

Tatjana

⋆ REKLAME ⋆

Hvis der er noget jeg elsker, foruden min datter og mand, så er det sko. Nogen vil måske gå så langt og sige jeg har en psykopatisk trang til at shoppe sko. Det kan jeg hermed lige få afklaret med et nej. Men jeg elsker sko, som i jeg har over 50 par og det er efter en oprydning under flytningen i november, hvor en del måtte lade livet – may they rest in peace ♥

Anyway, jeg har været så heldig at blive fast blogger for den moderne webshop By Roi, hvor jeg i høj grad får lov at lade min forkærlighed til sko, komme til kende. Det er jo en fantastisk kærlighed at dele ud af med jer kvinder. 

Derfor vil I også, fast en gang om måneden, kunne læse et indlæg dedikeret til netop dette – altså sko og til gode priser endda. 

Jeg fik i sidste måned disse skønheder leveret, som det første par og vil ikke lyve overfor jer – jeg knuselsker dem! Farven alene er så smuk og den kommer slet ikke til rette på billederne. Nu er jeg generelt også bare en sucker for alt der er rosa og især gammelrosa, som disse banditter er. 

Virksomheden er etableret af et par, som sammen har en fælles passion for salg og detail og denne passion har fået dem ind i verdenen af sko til kvinder. Heldigt for mig, kan man sige. De har mange år bag sig indenfor netop salg og service, hvorfor et højt serviceniveau også er at finde plus opleve, når/hvis man henvender sig.

Dog er det fedeste ved netop denne webshop, at de kun indkøber et begrænset antal af hver sko i sortimentet, således hvert par er unik og man derfor kan skille sig ud fra mængden.

Jeg kan godt lide, at man ikke altid har det samme som resten af befolkningen og derfor taler det her koncept også meget til mig. 

Skoen jeg har modtaget er en klassisk smuk ballerina, vil jeg bedst beskrive den som og den er så lækker at have på. De sidder helt perfekt, er bløde for fødderne og behagelige at have på i flere timer. Det skal dog nævnes at de godt kan være til den lille side, så man derfor skal købe et nummer større, hvis man er imellem størrelser, som jeg selv er – tak for det brækkede ben, da jeg var 13. 

Foruden at være flotte at se på og behagelige at gå i, ja, så er det bedste helt klart prisen – 199,- kroner koster de her smukke sko, og de passer perfekt til både hverdagens strabadser og nattelivets dansen. 

Så har du ligesom jeg, en forkærlighed for sko, så kan jeg klart anbefale dig at kigge inde på shoppen. Som de selv beskriver deres sortiment: “Moderne sko til moderne priser” og det er netop hvad du får. 

Jeg er i hvert fald solgt og glæder mig allerede til at se de mange nyheder, som lander ugentligt. 

Som altid et kæmpe kram

– Tatjana

(Produktet er sponsoreret, men anmeldt med ærligste tanker)

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg