Det sommerligste outfit

Picture of Tatjana

Tatjana

Sommeren har officielt været i gang i knap en lille måned, men desværre ikke vist sig fra sin bedste side. Det er der dog gjort noget ved nu og derfor er det også ENDELIG tid til at rive sommerklunset ud af skabene og på korpusset.

Personligt er jeg meget sensitiv omkring mit tøj og kan bruge lang tid på at beslutte mig for et sæt førend det ender i mit klædeskab. Til trods for, at jeg faktisk er lidt af en shopaholic. 

Ikke desto mindre er jeg kritisk omkring farver, kvalitet og ikke mindst, hvad der passer til en plus size kvinde som mig. For ærligt, så er det altså ikke lige alt, der sidder lige i skabet når man har lidt ekstra kurver. Trust me.

Derfor er det også bare utroligt vigtigt at finde noget man føler sig tilpas i – både på et niveau for komfort, men i høj grad også på et selvkritisk niveau. Du ved, den der irriterende stemme indeni, som altid finder 5 fejl og dermed udelukker visse tøjdele. 

Nu skal det lige siges, at jeg overordnet har det godt i den krop jeg bor i. Selvfølgelig er der enkelte kropsdele, der gerne måtte være strammere, men når man, som jeg selv, glemmer et fitness abonnement og er meget glad for chokolade, ja, så kan man sgu ikke rigtig tillade sig at klage, vel?

Men nu til det sommerligste outfit, jeg i år har fået fingrene i. For hvis ikke outfittets snit og længder taler for sig selv, så skriger farverne da bare sommer. 

Likeanna.dk var så søde, at lade mig finde mit bud på et outfit og med den årstid, vi nu har, var mine valg vist ret åbenlyse. Selv om det faktisk var svært kun at vælge et!

Webshoppen har mærker som Brandtex, Signature, Jensen og CISO og har derfor også et enormt stort udvalg – også i plus size størrelserne. 

Og det fedeste ved sortimentet?

Det er tøj til kvinder.

Kvinder, der ikke går på kompromis med kvalitet, design og komfort. 

Og netop kvalitet og komfort er, hvad jeg i ærligste mening, føler jeg har fået. Der er på ingen mulig måde sparet på disse områder af designet. 

Størrelserne er tro til deres størrelsesguide, hvilket jeg altid synes kan være en lidt svær størrelse, når man bestiller nye steder (ordspil når det er bedst). Og derfor plejer jeg også at holde mig til det jeg kender – stick to what you know, as they say. 

Servicen er i top og leveringen helt fænomenal. Jeg lagde min bestilling om mandagen og tirsdag formiddag var pakken leveret på min adresse. Hvad siger I så?

Min overordnede vurdering af webshoppen er kun positiv. Outfittet er virkelig behageligt at have på og jeg har derfor også allerede kig på flere items derinde. Igen stick to what you know, ikke? 

Og så til det sjove!

Likeanna.dk har ladet mig forkæle jer med en rabatkode til webshoppen. 

Med koden “TATJANABREITENSTEIN” opnår I 15% på ordren frem til den 27. juni.

Kender I Likeanna.dk eller har I andre webshops, der bare sidder lige i skabet?

Kærligst Tatjana

Følg gerne med på Instagram:

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg