Et indblik i mine hverdagstanker

Picture of Tatjana

Tatjana

Jeg har valgt at prøve noget nyt – en dagbog! Nyt år og dermed nye spilleregler for mig selv. De sidste par år, har jeg efterhånden erfaret at det er vigtigt at kunne rumme sine følelser og acceptere dem, som de nu udformer sig. Det er hverken skammeligt eller forkert at vise hvordan man har det inderst inde, men nogle gange kan det bare være virkelig svært! Tag det fra den evige pessimist, som næsten altid har holdt følelserne skjult bag facaden. Ikke mere, siger jeg.

Jeg er nu blevet mor og det er samtidig gået op for mig, at jeg bliver 30 år næste år. Tiden går så hurtigt lige pludselig og jeg kan mærke, at det er svært for mig at følge med. Der er så mange ting jeg gerne vil nå og alle de planer jeg havde for livet inden 30, har jeg faktisk næsten ikke nået – og det er helt ok! Pointen med dét, er blot at jeg ønsker at tage styringen igen. Styringen over hvordan mit liv skal forme sig fremadrettet, og hvilke veje jeg skal gå som kvinde, mor og partner.

Derfor lancerer jeg nu kære dagbog konceptet. Det bliver en dagbog som man kender det, minus alt det platte. Ergo kommer I ikke til at læse om, hvad jeg har lavet på de pågældende dage jeg skriver den, da det ville blive noget så forfærdeligt kedeligt. Det bliver et fristed for mine følelser og en måde at bearbejde nogle af hverdagens sværere situationer. Se det som en form for selvterapi.

Jeg vil komme ind på, hvordan jeg har haft det, hvorfor nogle situationer var svære, hvem jeg egentlig er og gerne vil være, hvis jeg har haft det svært med noget ved mig selv eller har haft det fedt med mig selv – you catch my drift. Min egen personlige hjælper til deling med jer.

Til formålet har jeg anskaffet mig app’en Reflectly, som jeg for nyligt stiftede bekendtskab med gennem en veninde. Det er en super fed app, hvor man dagligt bliver rykket for et notat – en virtuel dagbog – skide smart, når man som mig, har en tendens til at glemme ting #ammehjerne, men altid har telefonen i nærheden!

Jeg kan garantere det bliver svært, specielt for denne dame, som altid har skjult følelserne helt inde, men samtidig også en super spændende rejse mod selvindsigt og forhåbentlig mere sindsro. Glæder mig til at dele denne rejse med jer og se om det egentlig gør en forskel sindsmæssigt og følelsesmæssigt!

”The key to a healthy life is having a healthy mind” – let’s do this!

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg