KÆRLIGHEDSKORT | STYRK DIT PARFORHOLD

Picture of Tatjana

Tatjana

⋆ INDEHOLDER REKLAME ⋆

Jeg har været stille. Igen. 

Som jeg skrev i mit sidste indlæg Stilhed, så har inspirationen været svær at finde, men den kom igen. Kun for at forsvinde igen. Det er sandheden. 

Men hvordan blogger man så, når man ikke ved hvad man skal skrive? 

Det spørgsmål kan jeg ikke besvare, men jeg vil forsøge at komme igennem det, så smertefrit som muligt. Man skal jo bare i gang igen, ikke? 

Så det er jeg nu.

Jakob og jeg har kastet os ud i noget nyt – et lille forsøg måske. Vi har takket ja til at teste de her kærlighedskort, som sexolog og kærlighedsterapeut Anja Madsen har udviklet. Jeg har altid gerne ville arbejde på kommunikationen internt i vores parforhold, som i høj grad kan forbedres, men det er bare svært at starte sådan en ændring fra den ene dag til den anden. 

Det har vi i hvert fald erfaret. 

Så vi har bare fortsat den til tider dårlige kommunikation og endt med samme afslutning i alle diskussioner – at nu skulle det altså også blive bedre. Det bliver så bare ved den sætning, desværre, som det nok gør ved så mange andre par også. Derfor har vi kastet os ud i det her med hovedet først, når nu vi ikke har noget at miste ved at prøve. 

Kærlighedskortene er helt konkret et værktøj udviklet til par – svage som stærke grundlag – med henblik på at få pustet nyt liv i parforholdet. Lære hinanden bedre at kende og opnå større og dybere forståelse for hinanden og den kærlighed man har til hinanden. 

Der er lavet et kort til hver af de 52 uger i året, så man “kun” skal trække et kort om ugen. Anja har nemlig ud fra sin erfaring med klienter, set den manglende pleje i forholdet forsvinde til fordel for den travle hverdag med arbejde, børn og praktiske gøremål. Netop derfor er der kun et kort om ugen, så opgaven er overskuelig.

Kærlighedskortene indeholder alle en lille øvelse, aktivitet eller opgave og nogle afsætter man 10 minutter til at udføre imens man ved andre bruger liiidt mere 😉 Kortene har alle den ting til fælles, at de har til formål at styrke parforholdet. Om det så er igennem kys, som billedet i toppen indikerer eller om det er ved at holde en nøgen filmaften, danse eller snakke om parforholdets status m.m. det bestemmer ugens kort. Det handler bare om at slappe af, nyde hinandens selskab og fordybe sig i øvelserne. 

Jo mere man fordyber sig des bedre virker det, synes jeg. 

Der vil helt sikkert være grænser at overskride og uvante situationer, men hvem bedre at gøre det med end med sin partner i livet? 

Vi har nu været i gang med de her kort i knap 3 måneder +/- og jeg vil derfor løbende komme med en opdatering på vores oplevelse af forløbet.

Vi har indtil nu nydt at lære hinanden bedre at kende og lære nye sider af os selv at kende samtidig. Nogle af øvelserne virker måske ret nemme ved første øjekast, men kræver faktisk at man dykker ned og lige mærker efter i egen krop, hvordan man har det i sit parforhold og hvad man godt kan lide. Det har jeg især haft svært ved og derfor er nogle af opgaverne også sværere end først antaget. Men på den gode måde! 

Kærlighedskortene er indtil videre et godt redskab i vores søgen på en bedre kommunikation og dermed bedre parforhold. Man bliver testet og får afprøvet nogle ting, man ikke nødvendigvis tænkte man skulle eller var nødvendige i hverdagens tumult, men det kan jeg sige nu at de er.

Det er en spændende rejse, som jeg fortsat glæder mig til uge for uge de næste mange måneder. 

Er du interesseret i at få gnisten tilbage i jeres parforhold, kan jeg kun anbefale kortene ud fra min relative korte erfaring med dem. De koster 499,- for alle kortene og så er du godt i gang fra dag 1. 

Hvad skader det at prøve?

Som altid et kæmpe kram herfra.

-Tatjana

(Produktet er modtaget i gave, men anmeldt med ærligste tanker)

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Mia-Maria Lie Adelina

    jeg synes det lyder helt vidunderligt,. mega god ide. og jeg glæder mig til at hører mere om det <3.

  2. Rhina

    Hvor kan kortene købes?

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg