SALON HAIRMIX | NEW HAIR DON’T CARE

Picture of Tatjana

Tatjana

I sidste uge skete der lidt nyt hos mig. Efter et år og tre måneder (hvem tæller), synes jeg der skulle ske noget med den grimme udgroning og det her er så resultatet. Jeg tror seriøst aldrig jeg har prøvet noget så vildt, men ikke desto mindre er det lige mig efter noget tilvænning. 

For shit, hvor er det en omvæltning at gå fra det lyse til denne efterårsagtige farve, som ganske enkelt er svær at beskrive. Den skifter jo farve afhængig af lyset den er i. Det samme synes Lilly desuden også, som gloede meget underligt på mig og det var ret tydeligt, at hun tænkte: “Hvad fuck har du gjort ved min mor, orangehårede dame der ligner hende?”

Efter at have prøvet sådan en vild farve her, har det også givet mig mere blod på tanden, så at sige, til at prøve andre sjove farver. Næste gang tænker jeg en lyserød tone måske kunne være sjov at prøve – hvem ved?

Dog er det helt sikkert at jeg skal have gråt hår igen inden jul. Jeg elsker den grå hårfarve og havde det også få år tilbage, hvor jeg ikke ville af med den igen – havde det ikke været for min irriterende trang til at blive naturlig i ny og næ. 

Kender I den følelse med at det hele bare skal tilbage til det man kom fra?

Sådan får jeg det ofte både i forhold til håret, men også mine smukke negle, som får sig en tur engang imellem. Jeg tror dog også, at det er super vigtigt at holde fast ved rødderne og tage en lille pause fra alt det ekstra i ny og næ. For blot at vende tilbage til de skønne tilføjelser senere hen. 

Anyways – mit frisørbesøg var lige hvad jeg trængte til – ikke mindst fordi enhver mor trænger til lidt selvforkælelse oven på barsel og amning – am I right?

Og selvforkælelse er i høj grad hvad man får hos Sarah i Salon Hairmix, som har den skønneste atmosfære og den mest omfavnende personlighed, jeg har mødt til dato. En frisør, der er nede på jorden, snakker med på de mest åndssvage snakke (okay, jeg er kommet der længe) og i høj grad ved hvad hun laver. 

En frisør efter mit hjerte ♥

Og jeg har altså været hos adskillige frisører i Randers efterhånden og kun én har formået at ramme plet hver gang – Sarah. 

Så blot et lille tip, hvis du sidder i nærheden af Randers og ønsker dig en forandring hos en skøn frisør. 

Har I nogle vilde hår historier, så smid en kommentar – jeg elsker at læse jeres skønne bidrag ♥

Som altid et kæmpe kram herfra.

-Tatjana

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Jeannette

  He he jeg er selv sådan en der fra tid til anden får et flip og skal prøve noget nyt med håret, alt fra lyst, (som jeg har været fra jeg var barn) til rød og meget mørkt. Lige pt. er det lyst ovenpå en lang periode med både rød og mørkebrunt og mit hår får lige nu en pause fra hårfarve da det var blevet ret ødelagt, og oveni det, så var der lige en (ny) frisør, hvor jeg aldrig skal ind igen, der skar i mit hår og ødelagde det mere end det var i forvejen… så nu er jeg tilbage til det lyse, og prøver at få det til at gro ud igen… Men for pokker det trækker i mig for at farve det mørkt igen, nu hvor regnen og blæsten rusker udenfor..

  1. Tatjana

   Åh ja, det koldere og mørkere vejr giver altså én lyst til at gå amok hos frisøren 🙂

   Puha, det lyder ikke godt med den frisør! Kan jeg godt forstå du ikke skal igen. Man skal ikke overlade sit hår til hvem som helst.

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg