THE BREW COMPANY | KAFFE, TE OG URTER

Picture of Tatjana

Tatjana

⋆ REKLAME ⋆

Den her anmeldelse har jeg virkelig glædet mig til at dele med jer. Der er lidt for enhver smag – både te, kaffe og urtete. Herunder en masse forskellige smage, varianter og oprindelsessteder for ingredienserne.

Dem der ikke kender The Brew Company, er gået glip af så fedt et koncept, når det kommer til specialkaffe og te. The Brew Company startede tilbage i 2002, da grundlæggeren Ulrik løb tør for kaffefiltre, og måtte brygge sin kaffe i et tefilter. Det satte en strøm af tanker i gang og ikke længe efter var The Coffeebrewer født. I 2013 kom The Teabrewer til og i 2017 The Herbbrewer.   

Konceptet er bygget på at man kan drikke sin kaffe og te hvorsomhelst, nårsomhelst. Dette kombineret med råvarer af ekstraordinær kvalitet og naturlige ingredienser har også vundet firmaet adskillige priser hjem for den gode smag. 

Tea Gift Box: En gaveæske med 7 af de i alt 16 varianter, der findes. Her får man altså lov til at smage nogle af de forskellige smage og forelske sig i en eller dem alle. Jeg har nu smagt de forskellige og selvom alle har hver deres unikke og lækre smag, er favoritten altså den klassiske Earl Grey te. Personligt elsker jeg en god Earl Grey, men jeg må også indrømme at jeg altid har købt te i breve – og hold nu fast en smagsforskel der er i oplevelsen med et brev og denne tebrygger! Jeg er er helt vild med denne her variant, og måden man kan smage alle de forskellige toner der er i teen.

En anden variant der er værd at nævne for jer, er den der hedder Sweet Sea Buckthorn. Jeg er generelt ikke til smagen af havtorn, men i denne te fungerer det virkelig godt. 

I sådanne tebryggere, er der til 2 kopper te, men posen og posens indhold er genanvendeligt, så man kan faktisk brygge 2-3 gange i samme brygger – skide smart. Pris for gavesættet med 7 tebryggere / 26-28 kopper er 85,- kroner. 

⋆ AntiOxiDant:T urtebryg: En urteblanding med blandt andet gurkemeje, citrongræs og ingefær, som lindrer mave- og muskelsmerter samtidig med at afhjælpe fordøjelsesproblemer, skulle man have det. Hvem vil ikke gerne have styr på fordøjelsen? Jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke ved om teen har gjort den store forskel på min fordøjelse, men at den med den gode smag, har gjort en forskel i mit sukkerindtag. Netop sukkerindtaget er disse urtebryg varianter en kæmpe hjælp til, da urtete er kendt for sin gode smag og sødme. Denne her smager virkelig lækkert og behøver absolut ingen sukker tilført. Prisen for 7 urtebryggere / 42 kopper er 85,- kroner

⋆ Desk Café Assortment Box: En gaveæske med kaffe fra de 5 forskellige kaffebønder Colombia, Brasilien, Guatemala, Honduras og Etiopien med medium til stærk styrke. De forskellige bønner har hver sin smagsaroma og den ene bedre end den anden. Jeg er helt vild med dem alle, men som den fan jeg nu er af en kraftfuld kaffe, er favoritten altså Colombia kaffen, som er en medium/strong bønne. Ved første tår, strømmer der hurtigt en varme og kraft fra de lækre Arabica bønner gennem smagsløgene og efterlader dig med en sød eftersmag. Man kan virkelig smage de mange nuancer af kaffen.

Der er ligesom i tebryggeren 2 kopper per brygger, så der er rig mulighed for en god sjat om morgenen eller at dele med en ven.  Pris for gavesættet med 25 kaffebryggere / 50 kopper er 299,- kroner.

Irish Coffee Kit: Har du en mand eller kvinde i dit liv, som er helt pjattet med irish coffee, så er det her kit til ham eller hende. Her får du en velsmagende kaffe, lavet som var den brygget i en stempelkande blandet med whiskey, brun farin og en god klat flødeskum på toppen. Altsammen finder du i dette kit og det eneste det kræver, er noget kogende vand til kaffebryggeren og et let pisk til fløden. Voilà, så er du drikkende. 

Herhjemme blev den testet af manden i mit liv og nogle venner, heriblandt mænd og kvinder, for bedst mulige svar. Helt enkelt kan jeg afsløre, at mændene synes det smagte meget godt, men som man siger på godt jysk – så var det simpelthen for bøvlet. Jeg citerer: “Man kunne lige så godt bruge en Nescafe i stedet”.

Mænd er selvfølgelig heller ikke ligeså raffinerede som vi kvinder og det kvinderne mente, påviser også denne påstand ret godt. “En virkelig lækker kaffe samt smag, som er en super smart måde at lave det på. Det er altså virkelig noget vi gerne vil købe”.

There you have it, folks. Skide smart, men måske lidt for bøvlet til mandfolkene derude 😉 Pris for sådan et sæt alt inkluderet er 229,- kroner.

Jeg kan kun anbefale produkterne fra The Brew Company og synes selv det er et virkelig godt koncept, ham Ulrik påtænkte tilbage i 2002. 

Som altid, kram herfra.

(Produkterne er modtaget i gave, men anmeldt efter min ærlige mening)

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg