Fra kaos til konfekt

Trine Leth Sørensen

Fra kaos til konfekt

Trine Leth Sørensen

Send en email til Trine

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Trine, kan du sende hende en email her.

Hej og velkommen til min lille store blog.  

Her skriver jeg om livet som mønsterbryder og hvordan det påvirker og motiverer mig i min hverdag som mor, kæreste, veninde og alt derimellem. Jeg er vokset op med psykisk vold og psykisk sygdom helt tæt ind på livet, og i begge mine hjem. Hos både min mor og far, var livet som barn og teenager hårdt og præget af svigt.  

Mine fortællinger kommer helt tæt på, og også derind hvor det både gør ondt at læse og skrive.  

Jeg lever i dag et helt normalt leverpostejsliv og elsker hvert et minut af det, min vej herhen vil jeg også fortælle en masse mere om. Jeg har været igennem utallige terapiforløb og arbejdet med mig selv i over 10 år, for at komme dertil hvor jeg er i dag.  

Og at se mine børn vokse op i et liv diametralt modsat af mit, bekræfter mig hvor dag i hvor meget jeg er lykkedes med at bryde ud af mine rammer og finde mig til rette i mine egne.  

Så hæng på og følg med hvis du også vil inspireres, eller bare lære lidt om hvordan en opvækst også kan være. Om ikke andet, så for at se tingene i et andet perspektiv. <3  

 

Kærlig hilsen 

Trine

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Trine's indlæg

Følg mig meget gerne