Det er slet ikke mig ….!

Picture of Mette Moff

Mette Moff

 

Og hvad er det så ,der ikke lige er mig ….?

Ja det er at jeg for noget tid siden blev sagt op på mit arbejde, jeg havde for meget fraværd pga sygedom som jeg nok skal komme længere ind på.

Men om det er en heldig situation at stå i ved jeg SKU egentlig ikke, for jeg var selv mega meget i tvivl om det var det jeg ville være FAST ANSAT i mit fag som sosu, som jeg blev uddannet til, tilbage i 1999, ja det er efterhånden nogle år siden, dengang var det altså det jeg ville og tænkte egentlig ikke så meget, da vi jo havde Cecilie vi skulle forsørge , hold da op der er sket meget siden dengang hun blev født, nu er hun snart 18 år tiden flyver bare AFSTED det er jo CREAZY.

Nå men for at vende tilbage til kernen  i dette indlæg, så er det jo slet ikke mig , jeg vil så meget andet jeg tog fyringen FINT og sprang op og ned på den , var jeg forvirret NEJ , jeg  var ikke forvirret el bange for at stå uden arbejde , for i baghånden havde jeg jo mit VIKAR job ,som jeg kunne tage tilbage, hvis det var nødvendigt og det var det jo for REGNINGER skal betales , vi kan jo ikke gøre som KRUMME FAR vel …?el kan vi ….?jo det kan man jo egentlig  godt ,men så går det kun en vej NED , GÆLD til op over begge øre desværre, det er et kæmpe NEJ TAK!

Ikke at jeg har det vilde gæld, for som  jeg ser det, så er det slet ikke sådan OVERHOVED , jeg er slet ikke bange for at tage fat på noget og slet ikke noget NYT  som fanger min opmærksomhed, og for mig er det at sætte mig ned og skrive , sy el sælge, så er det der MIT HJERTE ligger og altid vil ligge , og jeg skal nok OPNÅ det jeg VIL, og jeg skal nok komme til at leve mit LIV med manden min som jeg ønsker ,det er stensikkert og vi skal NOK få det super godt når vi bliver ældre.

Jeg har NU taget en beslutning fordi jeg er SYG , JA jeg er kronisk syg og jeg kan og vil ikke mere UDSÆTTE min krop for mere fysisk HÅRDT arbejde , og ja de regninger skal NOK blive betalt ,FOR jeg STOPPER som vikar den 1.1.2020 og nu tænker i sikkert METTE for søren det kan du da ikke, JO det kan i fandme tro jeg kan , jeg skal på mit livs rejse NU og den starter 1.1.2020.

Så vil i med, så følg mig her det bliver sjovt kan i tro , jeg skal nemlig være MEGET mere mig og jeg GLÆDER MIG FOR VILDT til rejsen ud i det uvisse, og nu er det mit ramme alvor , jeg skal leve det liv jeg fortjener og det jeg er god til skal GØRES til meget mere end det er NU.

Jeg skal nemlig være FRI , fri som en fulg.

Tør du gøre det samme ….?

 

Kærligst Mette Moff

instagram
Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. You Know Me

  OMG … Sig ikke, at du har ladet dig lokke ind i et pyramidespil, Når især kvinder skriver lidt fordækt om (økonomisk?) frihed og selvudvikling, så er det som oftest noget med at skulle sælge slankemidler, essentielle olier eller hårshampoo i et pyramidespil.

  Det er ikke matematisk muligt at rekruttere tilstrækkeligt mange mennesker til din downline så du kan komme til at tjene andet end småpenge og når alle udgifter er fratrukket står du med et buldrende underskud.

  Please, lad nu være … alt andet er bedre – om det så er indsamling af pant langs vejene i Ølstykke, så vil det give mere!

  1. Mette Moff

   Hej med dig (you know me )
   Nej på ingen måde var det pyremide spil😂
   Det var noget helt tredje men gad egenlig godt du gik til bekendtskab hvem du er ,for du gør mig sku nysgerrig 🤔
   Jeg kan forsikre dig hvis du kender mig og følger mig så ved du godt hvad der gør mig fri og hvad jeg trækker mig fra ,jeg lader andre om network marketing det slet ikke mig og hey det med at sælge pants langs vejene i ølstykke kunne da være vildt sjovt at hoppe ud i 😂
   Men for nu må det blive ved tanken og tak for dit skriv trods det noget tid siden efterhånden ,men du kender mig så du ved jeg har gang i mange spændende ting!
   De bedste og kærligste hilsner
   Mette Moff

Skriv et svar

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg