Det er slet ikke mig ….!

Mette Moff

Mette Moff

 

Og hvad er det så ,der ikke lige er mig ….?

Ja det er at jeg for noget tid siden blev sagt op på mit arbejde, jeg havde for meget fraværd pga sygedom som jeg nok skal komme længere ind på.

Men om det er en heldig situation at stå i ved jeg SKU egentlig ikke, for jeg var selv mega meget i tvivl om det var det jeg ville være FAST ANSAT i mit fag som sosu, som jeg blev uddannet til, tilbage i 1999, ja det er efterhånden nogle år siden, dengang var det altså det jeg ville og tænkte egentlig ikke så meget, da vi jo havde Cecilie vi skulle forsørge , hold da op der er sket meget siden dengang hun blev født, nu er hun snart 18 år tiden flyver bare AFSTED det er jo CREAZY.

Nå men for at vende tilbage til kernen  i dette indlæg, så er det jo slet ikke mig , jeg vil så meget andet jeg tog fyringen FINT og sprang op og ned på den , var jeg forvirret NEJ , jeg  var ikke forvirret el bange for at stå uden arbejde , for i baghånden havde jeg jo mit VIKAR job ,som jeg kunne tage tilbage, hvis det var nødvendigt og det var det jo for REGNINGER skal betales , vi kan jo ikke gøre som KRUMME FAR vel …?el kan vi ….?jo det kan man jo egentlig  godt ,men så går det kun en vej NED , GÆLD til op over begge øre desværre, det er et kæmpe NEJ TAK!

Ikke at jeg har det vilde gæld, for som  jeg ser det, så er det slet ikke sådan OVERHOVED , jeg er slet ikke bange for at tage fat på noget og slet ikke noget NYT  som fanger min opmærksomhed, og for mig er det at sætte mig ned og skrive , sy el sælge, så er det der MIT HJERTE ligger og altid vil ligge , og jeg skal nok OPNÅ det jeg VIL, og jeg skal nok komme til at leve mit LIV med manden min som jeg ønsker ,det er stensikkert og vi skal NOK få det super godt når vi bliver ældre.

Jeg har NU taget en beslutning fordi jeg er SYG , JA jeg er kronisk syg og jeg kan og vil ikke mere UDSÆTTE min krop for mere fysisk HÅRDT arbejde , og ja de regninger skal NOK blive betalt ,FOR jeg STOPPER som vikar den 1.1.2020 og nu tænker i sikkert METTE for søren det kan du da ikke, JO det kan i fandme tro jeg kan , jeg skal på mit livs rejse NU og den starter 1.1.2020.

Så vil i med, så følg mig her det bliver sjovt kan i tro , jeg skal nemlig være MEGET mere mig og jeg GLÆDER MIG FOR VILDT til rejsen ud i det uvisse, og nu er det mit ramme alvor , jeg skal leve det liv jeg fortjener og det jeg er god til skal GØRES til meget mere end det er NU.

Jeg skal nemlig være FRI , fri som en fulg.

Tør du gøre det samme ….?

 

Kærligst Mette Moff

instagram
Uanset hvad jeg har besluttet mig for vil MyDreams altid bo dybt i mit hjerte ❤️
-
Folk er nysgerrige pt og det er også helt ok , jeg tager mig tid til at svare i det tempo der passer mig ,jeg skal gå ind i 2020 med den tanke at det ikke er SLUT 💕
-
Da jeg var 10 år gammel fandt jeg på dette navn som jeg en dag skulle drive forretning med og det blev en realitet i 2007 det år betyder så meget for mig , men desværre har jeg så meget rod i min ØKONOMI og det er helt og aldeles min egen skyld 🙄
-
Det kan ikke betale sig at skælde og smælde på sig selv og derfor har jeg nu valgt at få ryddet op engang for alle og @tessietttt jeg er så beæret over du tog kontakt til mig og ville arbejde sammen med mig og jeg vil så gerne have en samarbejde med dig det skal du vide❤️men det hænger og jeg ved det nok skal blive til noget på et tidspunkt 🙏🏻
-
@tessietttt man kan altid sige hvis bare du havde kontaktet os før kunne det måske ha været reddet og jeg havde smidt alt og taget chancen men pt er der en del på spil men et samarbejde det får vi på benene på et tidspunkt også giver vi den max gas ❤️🙏🏻
-
Må i alle sove dejligt jeg kan mærke jeg trænger til ferie og den er lige om hjørnet❤️
-
⭐️ @mettemoffsunivers ⭐️
-
#dreamscometrue #newbeginning #newyear2020 #hope #dreamsformydreams #mydreams #lovemyfirm #tessie #newpartnerin2020
❤️GLÆDER MIG❤️
-
Jeg dur ikke til DK når det er koldt så begynder jeg at kunne mærke mit gigt alle vegne , det bliver dejligt at komme lidt væk 🙏🏻
-
Jeg kan næsten ikke vente med at lande med mine 2 ben på spansk jord, jeg er ligeglad med om jeg kan bade bare det at komme væk fra stress og jag det er noget jeg kan bruge til noget ❤️
-
Hvis jeg skulle sige bare 1 ting så skulle jeg for længe siden ha lyttet mere til mig selv og min krops signaler 🤗
-
Men dengang var jeg bare ikke klar HOLD NU OP hvor har jeg rykket mig på meget kort tid og hos mig sker der ting og sager , jeg arbejder også meget på min bog pt og jeg glæder mig så UTROLIG meget til at få den udgivet ❤️
-
Jeg skal mødes med fotografen til januar og titlen på min bog er også fundet og jeg skal sende manus så jeg er lidt spændt 🙏🏻
-
⭐️tag jer en god nats søvn ⭐️
-
⭐️MetteMoff⭐️
-
#mettepigen #snartferietid #nyideer #ferietid #lykkelig #gladforlivet #haderstress #leverlivetibalance #selvkærlighed
🤪🤪SNART KLAR 🤪🤪
-
Så er der ikke lang tid til wauuuu , vi glæder os til at bryde traditionen i år 😱
-
Vi fejre nemlig ikke jul i år den er revet ud af kalenderen uhhhh det SKØNT 🙏🏻❤️
-
Takker min SKØNNE veninde @bettinabiel for at vi kunne få lov at låne hendes lejlighed i hele 9 dage 💕
🙏🏻TAK for hende 🙏🏻
-
Nå men en masse skal nåes inden afrejse på onsdag den 18.12.19 💕
-
Der skal rettes til på hjemmesiden så der er gode tilbud der resten af julen , sidste dag vi sender ud inden jul er den 17.12.19 kl 12.00🤗
-
Jeg er forresten lidt NYSGERRIG hvad skal i MON til jul 🤪
-
TAG jer en møg lækker FREDAG D.13!!
-
⭐️MetteMoff⭐️
-
#rejser #ferietid #ferielejlighed #familietid #kærlighed #sommer #varme #hygge #natur #pool #FRIHED!
Del gerne denne artikel
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg

Luk Menuen