Det er slet ikke mig ….!

Mette Moff

Mette Moff

 

Og hvad er det så ,der ikke lige er mig ….?

Ja det er at jeg for noget tid siden blev sagt op på mit arbejde, jeg havde for meget fraværd pga sygedom som jeg nok skal komme længere ind på.

Men om det er en heldig situation at stå i ved jeg SKU egentlig ikke, for jeg var selv mega meget i tvivl om det var det jeg ville være FAST ANSAT i mit fag som sosu, som jeg blev uddannet til, tilbage i 1999, ja det er efterhånden nogle år siden, dengang var det altså det jeg ville og tænkte egentlig ikke så meget, da vi jo havde Cecilie vi skulle forsørge , hold da op der er sket meget siden dengang hun blev født, nu er hun snart 18 år tiden flyver bare AFSTED det er jo CREAZY.

Nå men for at vende tilbage til kernen  i dette indlæg, så er det jo slet ikke mig , jeg vil så meget andet jeg tog fyringen FINT og sprang op og ned på den , var jeg forvirret NEJ , jeg  var ikke forvirret el bange for at stå uden arbejde , for i baghånden havde jeg jo mit VIKAR job ,som jeg kunne tage tilbage, hvis det var nødvendigt og det var det jo for REGNINGER skal betales , vi kan jo ikke gøre som KRUMME FAR vel …?el kan vi ….?jo det kan man jo egentlig  godt ,men så går det kun en vej NED , GÆLD til op over begge øre desværre, det er et kæmpe NEJ TAK!

Ikke at jeg har det vilde gæld, for som  jeg ser det, så er det slet ikke sådan OVERHOVED , jeg er slet ikke bange for at tage fat på noget og slet ikke noget NYT  som fanger min opmærksomhed, og for mig er det at sætte mig ned og skrive , sy el sælge, så er det der MIT HJERTE ligger og altid vil ligge , og jeg skal nok OPNÅ det jeg VIL, og jeg skal nok komme til at leve mit LIV med manden min som jeg ønsker ,det er stensikkert og vi skal NOK få det super godt når vi bliver ældre.

Jeg har NU taget en beslutning fordi jeg er SYG , JA jeg er kronisk syg og jeg kan og vil ikke mere UDSÆTTE min krop for mere fysisk HÅRDT arbejde , og ja de regninger skal NOK blive betalt ,FOR jeg STOPPER som vikar den 1.1.2020 og nu tænker i sikkert METTE for søren det kan du da ikke, JO det kan i fandme tro jeg kan , jeg skal på mit livs rejse NU og den starter 1.1.2020.

Så vil i med, så følg mig her det bliver sjovt kan i tro , jeg skal nemlig være MEGET mere mig og jeg GLÆDER MIG FOR VILDT til rejsen ud i det uvisse, og nu er det mit ramme alvor , jeg skal leve det liv jeg fortjener og det jeg er god til skal GØRES til meget mere end det er NU.

Jeg skal nemlig være FRI , fri som en fulg.

Tør du gøre det samme ….?

 

Kærligst Mette Moff

instagram
🤗Nyt blog indlæg idag 🤗
-
Jeg håber i alle har lyst til at læse med det er lidt langt men det handler om en lang rejse jeg har været på og en der fortsætter ,en livs drøm slutter aldrig🙏🏻
-
Måske for nogle men ikke mig ,jeg vil altid være i udvikling pg lære og blive klogere ,lige nu bimler alt og jeg elsker det ❤️
-
Må i alle få en dejlig fredag af slagsen for jeg vil gå ud og skabe mere af det jeg ønsker at være 🤪
-
⭐️MetteMoff⭐️
-
#oppe #oppeguide #oppeteori #opmeddig
#væredenderstopper #power #oppeguideuddannlese #girlpower #energi #oppehumør #skabdigditliv -
@metteholms TAK 🙏🏻
💪Sådan i did it 💪
-
Men det kræver planlægning , men jeg skal nok klare det ❤️
-
🙏🏻Håber i alle får en god nats søvn 🙏🏻
-
⭐️MetteMoff⭐️
-
#uddannelse #hårdtarbejde #ididit #jegkanjegskaljegvil #bliveklogere #udvikling #lifeacademy
Får du det til at virke ...?
-
Og med det mener jeg om du husker at lytte til hvad din krop fortæller dig ..?
-
Hvis jeg bare satte mig i hjørnet herhjemme og bare skreg ,hvor er det bare synd for mig ,hvor er jeg så ,er jeg så der hvor jeg skal være til det kan jeg kun sige 👇
-
NEJ jeg er langt fra hende jeg ønsker at være , jeg VIL være hende der stiller mig der hvor det er svært ,hvor der skal tanke følelse og handling til ...jeg vil bygge mit hus endnu større, endnu højere end min nabos hus , og med det mener jeg at jeg vil handle på mine tanker og følelser og gøre alvor af min handling💪
-
Hvad gør du tager du handling el sidder du i hjørnet og råber ...? -
Idag vil jeg ha alle der råber i hjørnet med OP ,for jeg ved at ALT det gode bor oppe 🤗
-
Vil du med mig vil du også bygge dit hus højere end naboens ...?
-
Så kan du snart købe mit ONLINE kursus som vil få dig til at tænke dig op og handle 💪
-
Jeg vil nemlig ha dig med OP 😉😎
-
Så gå ud og skab den dag du fortjener , for det vil jeg gøre 🤪
-
De aller bedste torsdags hilsner -
⭐️MetteMoff⭐️
-
#oppe #oppeguide #oppeteori #mettemoff #knoklerforfrihed #kommedop #hjælpdigselv #kommedmig #metteholm #sindsygtræning #holdmodetoppemedmig
-
Tager oppe guide udannelse ved @metteholms ❤️og jeg FUCKING ELSKER DET 👍😱🤪
Del gerne denne artikel
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg

Luk Menuen