Elefanten i rummet

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Hvem kan lide den? Ingen! Den er stor, og den fylder! Ved I hvad jeg mener med Elefanten i rummet?

Jeg mener det “usagte”. Det usagte imellem to mennesker kan virkelig skabe en grå sky – som tynger ned over en.. Og jeg hader det! Jeg har faktisk vildt svært ved at være i det.
Jeg vil tale om tingene, jeg vil have det ud i det åbne – og det betyder utrolig meget for mig, at man har det ligesom jeg, lige på dét punkt.

Jeg vil medgive, at det ikke altid er nemt at få tingene sagt! Det er heller ikke altid nemt at “høre” det, som kommer ens vej. Men når vi gemmer på det i os selv, så bygger vi også selv på. Ud fra egen-konklusioner og det ved vi alle sammen hvor farligt kan blive.

En simpel følelse eller tanke – hold nu op hvor kan den vokse sig stor og stærk. Næsten umulig at kaste af sig. Kender I det?

Hvis man nu har den slags følelse, den slags tanker – som bare vokser sig større til næsten “usandsynlige historier” (håber at I ved hvad jeg mener), så er det tid til at åbne munden!
Ud med det – giv den sørens elefant så meget medfart at den flyver ud af rummet af nærmeste vindue, og river muren med!
Få nu talt om det!

Jeg Skal have det ud hvis det er. Hvis det derimod er en følelse som jeg godt kan mærke næsten er tosset, og ikke helt på sin plads agtig – så kan det godt være én jeg liiige vil arbejde med selv… Men så skal den også forsvinde igen. Hvis den bliver hængende – så må det ud!

Jeg har aldrig været god til det usagte, og jeg bliver det aldrig.
Hvem er egentlig det? Jeg tror, at de som holder på det og går med det, forværrer situationen for dem selv. Jeg tror de går og bygger op til et “Melt Down” en dag.
Og desuden kan mange dumme tanker samt følelser undgåes, ved bare at få det vendt.

Tænk over følgende:

“Det var slet slet ikke det jeg mente?”

Den sætning.. og her havde du allerede “skrevet en roman baseret på en virkelig hændelse” oppe i dit hovede – som du nu kan kalde ren fiktion. Spild af kræfter.

Så, som jeg siger – ud med elefanten i rummet, den fylder for meget!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg