Et farligt forhold

Og en finger i røven på ham. En vild kombi, som langt fra var sund for mig..

Jeg var 20 år gammel og jeg havde fundet mig en LÆKKER kæreste. Han var meget trænet, stor flot og bare lækker!

Vore sexliv var helt fantastisk.. Jeg havde lyst til ham hele tiden – fordi jeg bare tændte for vildt på ham og hans alt for lækre trænede krop. Forholdet var farligt for mig. Han var lidt ældre, og jeg blev ret hurtigt betaget af ham, på en sådan måde, at han kunne køre mig rundt i manegen. Jeg fandt mig i det hele. (jeg kommer tilbage til hvorfor det var et farligt forhold)
Vi sås når det passede ham, han fløjtede og jeg hoppede.. Efter noget tid, rykkede jeg stort set ind.Jeg var der næsten altid.. Lavede mad til ham, ryddede op efter ham. Lavede mad til ham og hans kammerater osv.
Jeg var VILD med ham. Vi havde det skide sjovt, og grinede utrolig meget – men jeg har nok heller aldrig grædt så meget som jeg gjorde med ham. 

Sexlivet
Anyways – vores sexliv udviklede sig – og jeg opdagede en ny side af mig selv.
Jeg ved simpelthen ikke hvordan det startede. Men manden havde en kanon lækker røv, for at sige det ligeud. Sindssyg flot røv. Jeg havde lyst til at æde den! At få lov at stikke en finger op i ham og fingerkneppe ham, imens jeg enten sad oven på ham eller havde hans pik i munden, blev til det frækkeste ved vores sex! Min fisse dryppede nærmest af sig selv, for hver gang min finger gled op i ham, eller når jeg brugte den lille lilla dildo til det. Jeg slikkede også hans røvhul og fandt mig selv slippe hæmningerne fuldstændig med ham! For ham var det en kæmpe nydelse – og deraf kom min begejstring. Følelsen når han kom, var endnu vildere når han havde min finger oppe i ham samtidig. Ved at bøje min finger lidt, så den nærmest trykkede inde fra – bag pikken – kunne jeg stimulere ham lige ved g-punktet.. Han eksploderede! FUCK det var frækt!!!
Vores sexliv var fantastisk.. Jeg sad nogle gange på knæ når han kom hjem og ind ad døren – klar til at tage hans pik i munden. 

Han viste sig at være den værste
Kan I begribe, at når vores sexliv var sådan – når jeg behandlede ham som en konge, at det viste sig han havde en anden kæreste også – ved siden af? At han var både hende og jeg utro med jeg ved ikke hvor mange piger udover? Hvornår fandt han dog tid?
Jeg blev sindssyg! Jeg blev vitterligt sindssyg.. jeg tabte mig selv! Jeg blev jaloux, kontrollerende – forfærdelig!
Jeg mistænkte det, fordi hans forklaringer om hvor han var nogle gange – virkede tynde. Jeg opdagede det ved, at jeg havde kodeordet til hans mail. Jeg kunne se han oprettede dating profiler flere steder. På de forskellige sider, kunne jeg så indtaste mailen og trykke ”glemt kodeord” – derved fik jeg adgang til alle siderne. Det var vitterligt forfærdeligt at se hvordan ens kæreste, som man var skrup vild med – skrev med alle de her piger.
Han havde et frygteligt temperament – og han var om nogen lige fra start, kontrollerende og jaloux, på trods af han absolut ikke havde grund til det. Jeg måtte ikke gå i byen, uden jeg havde sendt et billede til ham, af hvad jeg havde på af tøj – bare et eksempel. Hvis jeg var i byen, kunne han finde på at sende en SMS; ”Hvis ik du er hjemme inde kl. 02:00, så elsker du mig ikke” – og vupti blev jeg ”træt” og sagde til veninderne at jeg skulle hjemad… Han styrede mig fuldstændig.
Jeg turde ikke sige det direkte, at jeg vidste han var utro.. Jeg ville heller ikke ødelægge mine chancer for at kunne følge med via hans mail.. Og uanset hvor meget jeg ’luftede’, næsten ’spot on’, benægtede han!
Han kunne være utrolig truende i hans adfærd. Han slog mig aldrig. Men han kunne se så farlig ud, og verbalt være så truende at jeg vitterligt blev bange, og så skubbede han.
Jeg var virkelig fanget i noget her der på ingen måde var sundt for mig.. Vi gik fra hinanden og fandt sammen mange gange. Han kørte forbi min lejlighed og kontrollerede hvornår jeg var hjemme og ikke var.. det var forfærdeligt…

Det ingen forstår
Den dag i dag, 7 år efter – er vi stadig venner! Kun venner dog.. Men jeg formåede at tilgive ham – hans måde, at behandle mig på i de 2 år vi var kærester. Vi taler stort set sammen hver dag og har gjort det lige siden.. (Der var ganske vist en lille pause, lige efter)
Mine tætte veninder og venner, forstår jo ikke, hvordan det nogensinde kunne ende i venskab. Hvorfor jeg gider have noget med ham at gøre. Og Jeg kan simpelthen ikke forklare det…..

Hilsen en, med et (for) stort hjerte..

 

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar