Gør regnen dig trist?

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg har aldrig været super god til regn. Hvis dagen alligevel stod på hjemmehygge med film eller lign., jamen så okay – så kan regn egentlig være hyggeligt nok.

Men idag fik jeg lidt en åbenbaring. Og det lyder muligvis en anelse skørt. Nej, det er faktisk mega skørt – men ikke desto mindre var det dét som skete.

Mr. A og jeg begyndte igår at powerwalke fra morgenstunden af, inden morgenmaden. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har taget en del på siden jeg mødte ham. Og der er helt sikkert en del overflødige kilo som jeg gerne vil af med igen. Men anyways.
Igår da vi gik stod solen højt på himlen og vi blev enige om at det var perfekt vejr til en gåtur.
Idag da vi vågnede så det straks noget anderledes ud. Gråt, mørkt – og det regnede.
Jeg nåede at tænke – hell No, jeg skal ikke ud i det der. Men Mr. A spurgte da jeg kom tilbage fra at have kørt olli i skole, om ikke at jeg ville med ud og jeg tænkte – hva faen’! For lige her var det tørvejr.
Regnen begyndte dog igen inden vi gik ud – så vi tog regnfrakkerne på og gik!

Jeg elskede den tur!
Jeg kunne godt lide at gå i regnen! Det var forfriskende og fedt at gå uagtet vejret. Det var hyggeligt og smukt på sin helt egen måde. Jeg fik  seriøst lyst til at tage ud senere og hoppe i vandpytter med Olli! De selv samme vandpytter  som jeg altid har bedt ham gå uden om. Dårligt – jeg ved det!

Jeg har altid været sindssyg dårlig til at hoppe ud i regnvejret, selv efter jeg blev mor ændrede det sig ikke. “Nå det regner? Så bliver vi inde.” Som om alle muligheder for at lave noget blev skyllet væk med regnen.
Men sådan behøver det ikke at være. Det er rigtig hvad man siger – at med det rette tøj er det ingen sag at gå ud i al slags vejr. Og med min blomstrede regnfrakke på, nød jeg det virkelig til fulde drag idag!

Jeg startede i øvrigt dagen ud med at købe endnu en regnfrakke til olli, da den han havde er forsvundet på skolen. (Det sker tit) – så vi skal ud i regnen idag!

Og så kan jeg afsløre, at det hår som jeg vaskede for et par dage siden, blussede op med duften af shampoo efter at regnen havde gjort det vådt, og looket kan altså også noget. 😉 Win win!

Smil til regnen næste gang du ser den, trods den, gå ud i den, dans i den – hvad som helst. Bar’ ik’ vær tris – det er livet for kort til.

Du kan kommentere længere nede.

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg