Besties! Bedste veninder..

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Veninder er guld værd! Hvad skulle man gøre uden dem! Jeg er så heldig at have nogle stykker… Hos mig har de nærmest “hver sin funktion” – forstået på den måde, at det er noget forskelligt jeg har med dem hver især!

F.eks. Så har jeg det med hende den ene, at vi altid har det skide skægt og vi griner rigtig meget når vi er sammen. Vi kan rejse sammen og have det hyggeligt i en hel uge.. Med hende her – kan der godt gå længere tid imellem at vi snakker og ses, men intet har ændret sig – når vi så gør! Det er ret så fantastisk! Vi går på shopping sammen, vi tager på bakken, vi ser film og kører til Tyskland og handler stort ind!! Det er sjove ture!


En anden jeg har – hun er min ældste veninde – her gør lidt det samme sig gældende. Der kan også gå længere tid imellem vi ses og snakker – men vi er total på bølgelængde når vi er sammen. Vi har endda boet sammen da vi var lidt yngre, her kommer man altså virkelig tæt på hinanden. Vi har kørt mange ture sammen førhen.. Længere ture med høj musik og uden at kende destinationen. Vi startede ud med at gå i byen sammen som unge og vi havde en fest hver gang!
Vi er ret gode til at hygge sludre i solen og have mokaier i hånden!
Vi hygger os også med børnene, da hendes kæreste har en dreng på samme alder som min søn.. Så det er bare skønt!

Så er der hende, som jeg ikke har kendt ligeså lang tid som de andre. Men hun kom ind i mit liv med storm – for sådan er hun lidt. Hun er fantastisk på mange måder. Hun er dog en anden type end de andre. Hun kan godt lide at komme fint ud og spise, gå i byen fine steder, hun er også til film osv., men det er nok det andet som fylder mest i hvad vi gør sammen.. Det er også med hende, at jeg kan få de største “ture”. Vi kan virkelig trykke på hinandens knapper og lige få NOK for en stund. Andre der har sådan en veninde? Bølgerne går højt både på godt og ondt!

Fælles for alle 3 er, at jeg ved de altid er der. Jeg kan regne med dem. Jeg kan tale med dem om alt – og jeg behøver ikke ligge fingre imellem.
Jeg er Rikke og de ved lige præcis hvem jeg er. Det er dejligt at have sådan nogle mennesker i sit liv!
Fælles for alle tre er også at de er bedre til at rydde op og holde orden end jeg er – så det har de alle hjulpet til med engang imellem! Det jo intet mindre end fantastisk!
Jeg har altid været hende med barn og kørekort! Ikke altid – men forstå mig ret. De veninder jeg har her – har alle taget rigtig godt imod min søn, det at jeg blev/var mor.
De er alle med på at lave noget af og til hvor han er inkluderet, hvilket er vigtigt for mig! Jeg er den eneste der har barn af os..

Jeg har gemt det bedste til sidst.. Jeg har nemlig været så heldig at have haft en bedste veninde hele mit liv! Lige fra jeg åbnede øjnene første gang!
Ja vi har skændes, ja vi har sloges – sådan er det jo med søskende.

Jeg har flere søstre og jeg elsker dem alle meget højt. Men jeg har været tættest aldersmæssigt med min storesøster og derfor har vi været det hele igennem sammen, hvis man kan sige det sådan. Vi kunne lege sammen, vi kunne være gale på mor sammen, vi kunne gå i byen sammen, osv. I dag er vi begge mødre til to skønne unger, som er gode sammen!
Der går sjældent en dag hvor vi ikke taler sammen og vi kan sagtens tale sammen 5 gange på en dag!
Min søster er en lidt anden støbning end jeg – men det ændrer ikke på noget som helst. Jeg kunne ikke forestille mig ikke at have hende i mit liv, eller nogle af mine andre søskende for den sags skyld!
Når vi søstre er sammen – alle 4, så hygger vi os skide meget – og hvor er det dog bare det bedste, at vi har hinanden.
De bedste veninder – er dem hvor man kan sidde sammen, og ingen behøver sige noget.. man kan bare ’være’..

Besties -de er ikke de bedste for ingenting!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg