Hvor er du ….?

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Jeg har længe ville fortælle dette, men det er et ømt punkt, og derfor har jeg trukket det ud. Jeg har en “lille “hemmelighed, og for at jeg kan holde ud at være i min egen krop/i mit eget liv, skal det ud – nu.

Ude i det danske land gemmer der sig en pige, der måske ligner mig lidt. Om hun er et år yngre eller et år ældre end jeg; det ved jeg desværre ikke. Men jeg ved, at hun kaldes min søster

Nu tænker I sikkert, jer der kender mig; ”Hvad snakker hun om? Hun har da ikke en søster.” Men jo, den er god nok.  Jeg har en søster, jeg ALDRIG har mødt.

Efterhånden som jeg er blevet ældre, tænker jeg mere og mere over det. Det rør mig faktisk rigtig meget, at min søster sidder derude – uden at jeg har kontakt med hende.

Jeg har tidligere ageret ligeglad med, om der sad én derude, som biologisk var min søster; jeg kendte hende jo alligevel ikke. Men FAKTISK var det en facade, jeg satte op. Måske for at beskytte mig selv. For der er intet, jeg ønsker mere i verden end at møde hende

Jeg ved ikke, om jeg måske på noget tidspunkt er stødt på hende. Teoretisk set kan det jo lade sig gøre. Tænk på, hvor mærkeligt det egentlig er, at jeg kan have mødt hende, talt med hende. Måske gemmer hun sig blandt nogle af mine venners venner, måske bor hun lige om hjørnet, måske handler vi i det samme supermarked?

Jeg ved ikke, hvorfor det er så svært at bede om hjælp. Måske fordi jeg har dårlig samvittighed. Jeg tænker for meget over, hvad min familie mon vil tænke om det hele – Vil de blive sure? Acceptere det? Føle sig ligegyldige? Men igen, så er det jo mit liv. Og jo mere, jeg tænker over det, des mere synes jeg, at jeg fortjener at møde hende.

Er det så forkert, at jeg vil møde hende? Skabe en relation til hende? Jeg vil bare så gerne. Det giver mig en følelse af at kunne blive fuldendt på ét eller andet plan. Jeg har 2 dejlige søskende, som jeg værdsætter virkelig meget, men jeg er så sindssyg nysgerrig efter at møde min ukendte søster.

Jeg gad eksempelvis godt at vide:

 • Hvor gammel hun er?
 • Hvem hun ligner?
 • Kender hun mon til mig?
 • Ved hun godt, at vores far er død (det tænker jeg dog godt, hun ved)?
 • Hvem er hun – hvordan er hendes personlighed?
 • Hvor er hun født?
 • Hvem er hendes mor?
 • Hvad laver hun mon til daglig?
 • Er jeg moster?

Årh, alle de spørgsmål. Spørgsmål, som jeg så gerne vil have svar på.

Jeg har nu besluttet mig for at finde hende – men hvordan gør jeg så det…?

Jeg har meget sparsomme oplysninger, så programmer som Sporløs vil desværre nok ikke kunne hjælpe. Alt, jeg har, er info om hendes (vores) far; Jack, som boede i Ringsted og gik bort i august 2016.

Nogle vil måske undre sig over, hvordan jeg kender til min søster, men ikke kender detaljerne. Sandheden er, at jeg ikke er vokset op med min biologiske far. Det er et ømt punkt, som jeg vil dele mere om, når jeg er klar. Jeg kan dog sige, at jeg er vokset op med min fantastiske ikke-biologiske far, som har været ved min side, siden jeg var 6 år. For mig er han min elskede far – den eneste far, jeg kan huske og har kendt til. Det ændrer dog ikke på den nagende nysgerrighed omkring min søster, som befinder sig derude et sted.

Er der en sjæl derude der læser dette, og som ved, hvordan jeg skal bære mig ad med at finde hende, så hører jeg meget gerne fra dig. Al hjælp er hjertelig velkommen.

Kærligst Mette Moff

instagram
Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 7 kommentarer

 1. Tanketyven

  Meget rørende! Jeg synes da helt sikker du skal prøve at finde hende! Alt held og lykke herfra! <3

 2. Hej Søde
  Tusind tak for din kommentar den sætter jeg stor pris på , du kan tro jeg vil gøre hvad jeg kan ❤️

  Jeg har nogle steder jeg kan forhøre mig men ærligt så tror jeg ikke de vil ud med det , det er nogle fra min fars side , min faster ved det ikke og jeg ved hun er 100 % ærlig , for hun er her for mig ❤️

  Jeg er glad for jeg har hende for jeg ved hun vil gøre hvad hun kan ☺️
  Håber du har det godt på det nye job 😘

  De kærligste hilsner
  Mette Moff

 3. Denise

  Denne følelse kender jeg. Men dog med min far. Jeg så ham ikke siden jeg var to år, og tænkte på de samme ting som dig. Lige inden min 19 års fødselsdag, finder jeg ud af at min far hele mit liv har boet 400 m fra min moster. De opsøgte så selv mig igennem min moster. Og den dag i dag har jeg et tæt forhold til min far, hans kone og to dejlige halvsøskende. Så din nysgerrighed er helt på sin plads, og synes klart det er noget der skal undersøges. Bliver nød til at spørge dig om I har den samme mor, eller er det kun den samme far ?

  1. Kæreste Denise
   Vi havde kun samme far , ja det gør ondt og hvor er det dejligt du også fik kendskab til dig far.
   Min far døde da han var 56 år , det er seriøst ingen alder , i dag savner jeg ham rigtig meget , jeg ville godt ha haft med med til en masse ting , ville godt ha haft han havde været til datters konfirmation for ikke at sige VORES bryllup i 2017 , men sådan skulle det ikke være 🙁
   Jeg beklager mit sene svar<3
   Må du have en dejlig dag.
   Husk og smil så er universet sød ved dig.
   De kærligste hilsner
   Mette Moff

 4. Kæreste Denise
  Vi havde kun samme far , ja det gør ondt og hvor er det dejligt du også fik kendskab til dig far.
  Min far døde da han var 56 år , det er seriøst ingen alder , i dag savner jeg ham rigtig meget , jeg ville godt ha haft med med til en masse ting , ville godt ha haft han havde været til datters konfirmation for ikke at sige VORES bryllup i 2017 , men sådan skulle det ikke være 🙁
  Jeg beklager mit sene svar<3
  Må du have en dejlig dag.
  Husk og smil så er universet sød ved dig.
  De kærligste hilsner
  Mette Moff

 5. Malene Nielsen

  Du kan jo bare gå på sognekontoret i Ringsted og få oplyst hvem der er døtre efter Jack. Mener bestemt de kan oplyse det der. Men hvad med isa og patrick ved de ikke noget om hende eller måske Helle jacks ex kone.. Ved ikke om hun stadig bor i Ringsted.. 😉 knus mos M

  1. Hej Mos

   Nej snakker ikke med Isabella men hun ved det men vil ikke ha kontakt til mig.
   Patrick siger nok heller ikke noget, og jeg vil heller ikke bruge tiden på det med dem.
   Jeg må køre på kirke kontoret.
   Helle ved det heller ikke , heller ikke min faster.
   Men jeg skal nok finde hende og når jeg gør så er det problem løst 💪
   De kærligste hilsner
   Din Niece
   Mette

Skriv et svar

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg