I pose og sæk

Mette Moff

Mette Moff

Et gammelt ordsprog siger, at man ikke kan få i både pose og sæk – men kan man virkelig ikke det? Årh jo, det kan man godt! Eller rettere, jeg kan. I hvert fald i dette tilfælde.

I går fik jeg opfyldt et kæmpe ønske – og jeg er så glad. Jeg er glad for, at jeg overhovedet tænkte tanken om at dele min drøm med andre, der har samme passion som mig; nemlig at sy.

Og nu tænker I sikkert: ”Hvad har Mette nu fået af ideer?” Dem, der kender mig, ved nemlig, at jeg er fuld af dem.

Jeg har egentlig fået den ret simple idé, at der rent faktisk sidder en masse mennesker derude i det danske land, som er flexjobbere, og som derfor ikke kan blive selvstændige . Jeg selv var flexjobber fra 2009-2015. Jeg er derfor medlem af en gruppe på Facebook, der hedder ”Flexjob gruppen”.

En sen aften for lidt over en uge siden sad jeg og valgte at lave et opslag i gruppen, hvor jeg søgte en syerske/beklædningsoperatør, og jeg fik en hulens masse henvendelser. Jeg fik virkelig travlt med at besvare alle de henvendelser, og efter nogle dage valgte jeg 3 personer ud, som jeg syntes var interessante. Jeg skrev til dem, at jeg gerne ville kalde dem til en jobsamtale. Dem afholdte jeg så i går. Desværre måtte den ene melde fra, så jeg havde 2 samtaler. Jeg trækker ikke ting i langdrag, så ved selve samtalen havde jeg faktisk besluttet mig, for at jeg ville have dem begge med på min rejse.

Vil også sige – og det er ingen hemmelighed – at jeg rent faktisk igen var ved at åbne en fysisk butik. MEN det er egentlig ikke min største drøm mere. Nu vil jeg lave det, jeg VIRKLIG DRØMMER OM – på
min egen lille pind her i Ølstykke.

Jeg har altid vidst, at jeg ville sy mit eget tøj en dag, men at jeg skulle lade det hele ske herhjemme i vores eget hus, og at jeg nu har nogle, jeg kan sparre med, og som også brænder for det, jeg brænder for; det er bare helt uvirkeligt og fantastisk. Mønstre får vi stadig lavet ude, men det er så tilfældigvis også noget den ene af mine nyansatte kan lidt af.

Jeg har mange håb og drømme, der står og banker på allerede nu, og jeg har så svært ved at få mine arme ned. Jeg er så GLAD! Nu sker der lidt igen.

Jeg kan desværre ikke nå at sy selv, fordi så kan jeg simpelthen ikke tjene penge, og rent faktisk vil jeg gerne snart leve af det her.

Noget andet, der også er sket, er, at jeg har taget en butik ind, som sælger vores smykker, og som også skal sælge vores tøj. Det er en lille specialbutik, der ligger i Stenløse Centret, og der vil man kunne finde alle vores egne styles; både smykker og tøj.

Jeg synes, det er så skønt, at jeg nu kan sadle lidt om og gå den vej, jeg ALTID har drømt om. Jeg kan ikke forstå, at jeg har været så længe om så lidt. Det er jo egentlig ikke noget, der tager lang tid, men man skal lige finde ud af, at der sidder nogle derude, der rent faktisk ikke har mulighed for at blive selvstændige, fordi de er begrænset af den ene eller anden grund, lige som jeg selv var engang – og faktisk stadig i et vist omfang er – som med glæde vil tilbyde deres arbejdskraft i det omfang, de er i stand til.

Jeg valgte selv at tage skridtet for 4 år siden; at springe fra mit flexjob på grund af min drøm om at designe og sy selv, men det får I lov at høre mere om på et senere tidspunkt.

Kærligst Mette Moff

instagram
Uanset hvad jeg har besluttet mig for vil MyDreams altid bo dybt i mit hjerte ❤️
-
Folk er nysgerrige pt og det er også helt ok , jeg tager mig tid til at svare i det tempo der passer mig ,jeg skal gå ind i 2020 med den tanke at det ikke er SLUT 💕
-
Da jeg var 10 år gammel fandt jeg på dette navn som jeg en dag skulle drive forretning med og det blev en realitet i 2007 det år betyder så meget for mig , men desværre har jeg så meget rod i min ØKONOMI og det er helt og aldeles min egen skyld 🙄
-
Det kan ikke betale sig at skælde og smælde på sig selv og derfor har jeg nu valgt at få ryddet op engang for alle og @tessietttt jeg er så beæret over du tog kontakt til mig og ville arbejde sammen med mig og jeg vil så gerne have en samarbejde med dig det skal du vide❤️men det hænger og jeg ved det nok skal blive til noget på et tidspunkt 🙏🏻
-
@tessietttt man kan altid sige hvis bare du havde kontaktet os før kunne det måske ha været reddet og jeg havde smidt alt og taget chancen men pt er der en del på spil men et samarbejde det får vi på benene på et tidspunkt også giver vi den max gas ❤️🙏🏻
-
Må i alle sove dejligt jeg kan mærke jeg trænger til ferie og den er lige om hjørnet❤️
-
⭐️ @mettemoffsunivers ⭐️
-
#dreamscometrue #newbeginning #newyear2020 #hope #dreamsformydreams #mydreams #lovemyfirm #tessie #newpartnerin2020
❤️GLÆDER MIG❤️
-
Jeg dur ikke til DK når det er koldt så begynder jeg at kunne mærke mit gigt alle vegne , det bliver dejligt at komme lidt væk 🙏🏻
-
Jeg kan næsten ikke vente med at lande med mine 2 ben på spansk jord, jeg er ligeglad med om jeg kan bade bare det at komme væk fra stress og jag det er noget jeg kan bruge til noget ❤️
-
Hvis jeg skulle sige bare 1 ting så skulle jeg for længe siden ha lyttet mere til mig selv og min krops signaler 🤗
-
Men dengang var jeg bare ikke klar HOLD NU OP hvor har jeg rykket mig på meget kort tid og hos mig sker der ting og sager , jeg arbejder også meget på min bog pt og jeg glæder mig så UTROLIG meget til at få den udgivet ❤️
-
Jeg skal mødes med fotografen til januar og titlen på min bog er også fundet og jeg skal sende manus så jeg er lidt spændt 🙏🏻
-
⭐️tag jer en god nats søvn ⭐️
-
⭐️MetteMoff⭐️
-
#mettepigen #snartferietid #nyideer #ferietid #lykkelig #gladforlivet #haderstress #leverlivetibalance #selvkærlighed
🤪🤪SNART KLAR 🤪🤪
-
Så er der ikke lang tid til wauuuu , vi glæder os til at bryde traditionen i år 😱
-
Vi fejre nemlig ikke jul i år den er revet ud af kalenderen uhhhh det SKØNT 🙏🏻❤️
-
Takker min SKØNNE veninde @bettinabiel for at vi kunne få lov at låne hendes lejlighed i hele 9 dage 💕
🙏🏻TAK for hende 🙏🏻
-
Nå men en masse skal nåes inden afrejse på onsdag den 18.12.19 💕
-
Der skal rettes til på hjemmesiden så der er gode tilbud der resten af julen , sidste dag vi sender ud inden jul er den 17.12.19 kl 12.00🤗
-
Jeg er forresten lidt NYSGERRIG hvad skal i MON til jul 🤪
-
TAG jer en møg lækker FREDAG D.13!!
-
⭐️MetteMoff⭐️
-
#rejser #ferietid #ferielejlighed #familietid #kærlighed #sommer #varme #hygge #natur #pool #FRIHED!
Del gerne denne artikel
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg

Luk Menuen