Ikke født med en GULD ske i R….!

Mette Moff

Mette Moff

Det er ved at være længe siden i alle har hørt fra mig og det beklager jeg VIRKLIG, men der er fart over feltet her må jeg sige .Pt er jeg i gang med at forme mit BRAND og det er ikke bare sådan lige at gøre har jeg bemærket, jeg kæmper for at holde FOKUS på det og ikke miste en lille detalje , jeg har en kjole der snart lander her og jeg er meget  SPÆNDT på det hele , man kan allerede nu se den på min shop, IHHH det er altså lidt stort , jeg fandt langt om længe en der kunne producere de mængder jeg ønskede , jeg har sku ikke en GULD ske der sidder FAST i min RØV , ja undskyld sproget ,her er det mig selv der sørger for at der kommer noget ind på den konto , jeg har fået lidt hjælp men ikke det vilde.(men er så taknemlig)

Jeg er af den kaliber at man kæmper for det man vil og bruger det man har når det står på kontoen, men nok ikke alle deler den tanke, men PYT med det, bare jeg er tilfreds så er jeg glad så er alt FINT. Jeg er en pige med mange drømme og mål om jeg når dem alle ved jeg ikke, men der bliver kæmpet for det hverdag, for ikke så længe siden besluttede jeg mig for at starte noget nyt og spændende op , noget jeg også brænder meget for , men det fortælle jeg mere om når jeg kommer så langt.

Folk siger TIT Mette for Søren, al det du roder med må give dig enormt meget stress, det giver først stress når man ikke holder fokus og ikke planlægger og det gør jeg hverdag, så alt kan lade sig gøre. Jeg er ikke en af de typer der keder sig OVERHOVED, jeg fylder min dag med så meget der gør mig LYKKELIG.

Jeg er lige gået i gang med en ny UDDANNELSE, som jeg er lidt bagud i desværre, men hvis i kender mig så kommer jeg efter det der HALTER, sådan er jeg og jeg kan godt li at være lidt bagud MÆRKELIGT, men sådan er det altså her, når man vil alt muligt (GRINER). Jeg fortæller meget mere om denne uddannelse når jeg har arbejdet lidt mere på den, men den handler om at SE OP. Men jeg er i gang og det bliver død spændende at tage ordenligt fat på den.

I dag er mit blog indlæg ikke så langt ville bare LIGE give en lille lyd fra mig inden næste projekt skal passes.

HUSK NU AT JAGT DIN DRØM – jeg kan kun skrive under på at hvis du kæmper  for det ,så skal det nok LYKKEDES for dig.

Held og lykke fra ILDSJÆLEN.

Kærligst Mette Moff

instagram
Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg