Ikke født med en GULD ske i R….!

Mette Moff

Mette Moff

Det er ved at være længe siden i alle har hørt fra mig og det beklager jeg VIRKLIG, men der er fart over feltet her må jeg sige .Pt er jeg i gang med at forme mit BRAND og det er ikke bare sådan lige at gøre har jeg bemærket, jeg kæmper for at holde FOKUS på det og ikke miste en lille detalje , jeg har en kjole der snart lander her og jeg er meget  SPÆNDT på det hele , man kan allerede nu se den på min shop, IHHH det er altså lidt stort , jeg fandt langt om længe en der kunne producere de mængder jeg ønskede , jeg har sku ikke en GULD ske der sidder FAST i min RØV , ja undskyld sproget ,her er det mig selv der sørger for at der kommer noget ind på den konto , jeg har fået lidt hjælp men ikke det vilde.(men er så taknemlig)

Jeg er af den kaliber at man kæmper for det man vil og bruger det man har når det står på kontoen, men nok ikke alle deler den tanke, men PYT med det, bare jeg er tilfreds så er jeg glad så er alt FINT. Jeg er en pige med mange drømme og mål om jeg når dem alle ved jeg ikke, men der bliver kæmpet for det hverdag, for ikke så længe siden besluttede jeg mig for at starte noget nyt og spændende op , noget jeg også brænder meget for , men det fortælle jeg mere om når jeg kommer så langt.

Folk siger TIT Mette for Søren, al det du roder med må give dig enormt meget stress, det giver først stress når man ikke holder fokus og ikke planlægger og det gør jeg hverdag, så alt kan lade sig gøre. Jeg er ikke en af de typer der keder sig OVERHOVED, jeg fylder min dag med så meget der gør mig LYKKELIG.

Jeg er lige gået i gang med en ny UDDANNELSE, som jeg er lidt bagud i desværre, men hvis i kender mig så kommer jeg efter det der HALTER, sådan er jeg og jeg kan godt li at være lidt bagud MÆRKELIGT, men sådan er det altså her, når man vil alt muligt (GRINER). Jeg fortæller meget mere om denne uddannelse når jeg har arbejdet lidt mere på den, men den handler om at SE OP. Men jeg er i gang og det bliver død spændende at tage ordenligt fat på den.

I dag er mit blog indlæg ikke så langt ville bare LIGE give en lille lyd fra mig inden næste projekt skal passes.

HUSK NU AT JAGT DIN DRØM – jeg kan kun skrive under på at hvis du kæmper  for det ,så skal det nok LYKKEDES for dig.

Held og lykke fra ILDSJÆLEN.

Kærligst Mette Moff

instagram
Uanset hvad jeg har besluttet mig for vil MyDreams altid bo dybt i mit hjerte ❤️
-
Folk er nysgerrige pt og det er også helt ok , jeg tager mig tid til at svare i det tempo der passer mig ,jeg skal gå ind i 2020 med den tanke at det ikke er SLUT 💕
-
Da jeg var 10 år gammel fandt jeg på dette navn som jeg en dag skulle drive forretning med og det blev en realitet i 2007 det år betyder så meget for mig , men desværre har jeg så meget rod i min ØKONOMI og det er helt og aldeles min egen skyld 🙄
-
Det kan ikke betale sig at skælde og smælde på sig selv og derfor har jeg nu valgt at få ryddet op engang for alle og @tessietttt jeg er så beæret over du tog kontakt til mig og ville arbejde sammen med mig og jeg vil så gerne have en samarbejde med dig det skal du vide❤️men det hænger og jeg ved det nok skal blive til noget på et tidspunkt 🙏🏻
-
@tessietttt man kan altid sige hvis bare du havde kontaktet os før kunne det måske ha været reddet og jeg havde smidt alt og taget chancen men pt er der en del på spil men et samarbejde det får vi på benene på et tidspunkt også giver vi den max gas ❤️🙏🏻
-
Må i alle sove dejligt jeg kan mærke jeg trænger til ferie og den er lige om hjørnet❤️
-
⭐️ @mettemoffsunivers ⭐️
-
#dreamscometrue #newbeginning #newyear2020 #hope #dreamsformydreams #mydreams #lovemyfirm #tessie #newpartnerin2020
❤️GLÆDER MIG❤️
-
Jeg dur ikke til DK når det er koldt så begynder jeg at kunne mærke mit gigt alle vegne , det bliver dejligt at komme lidt væk 🙏🏻
-
Jeg kan næsten ikke vente med at lande med mine 2 ben på spansk jord, jeg er ligeglad med om jeg kan bade bare det at komme væk fra stress og jag det er noget jeg kan bruge til noget ❤️
-
Hvis jeg skulle sige bare 1 ting så skulle jeg for længe siden ha lyttet mere til mig selv og min krops signaler 🤗
-
Men dengang var jeg bare ikke klar HOLD NU OP hvor har jeg rykket mig på meget kort tid og hos mig sker der ting og sager , jeg arbejder også meget på min bog pt og jeg glæder mig så UTROLIG meget til at få den udgivet ❤️
-
Jeg skal mødes med fotografen til januar og titlen på min bog er også fundet og jeg skal sende manus så jeg er lidt spændt 🙏🏻
-
⭐️tag jer en god nats søvn ⭐️
-
⭐️MetteMoff⭐️
-
#mettepigen #snartferietid #nyideer #ferietid #lykkelig #gladforlivet #haderstress #leverlivetibalance #selvkærlighed
🤪🤪SNART KLAR 🤪🤪
-
Så er der ikke lang tid til wauuuu , vi glæder os til at bryde traditionen i år 😱
-
Vi fejre nemlig ikke jul i år den er revet ud af kalenderen uhhhh det SKØNT 🙏🏻❤️
-
Takker min SKØNNE veninde @bettinabiel for at vi kunne få lov at låne hendes lejlighed i hele 9 dage 💕
🙏🏻TAK for hende 🙏🏻
-
Nå men en masse skal nåes inden afrejse på onsdag den 18.12.19 💕
-
Der skal rettes til på hjemmesiden så der er gode tilbud der resten af julen , sidste dag vi sender ud inden jul er den 17.12.19 kl 12.00🤗
-
Jeg er forresten lidt NYSGERRIG hvad skal i MON til jul 🤪
-
TAG jer en møg lækker FREDAG D.13!!
-
⭐️MetteMoff⭐️
-
#rejser #ferietid #ferielejlighed #familietid #kærlighed #sommer #varme #hygge #natur #pool #FRIHED!
Del gerne denne artikel
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg

Luk Menuen