Jeg har besluttet mig for at søge job!

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg har knoklet med Kvinderudenfilter.dk siden 2015. Og jeg føler at min mission lykkedes. En mission om at skabe et forum, et fællesskab – et frirum, for de som havde modet til at være med. Og mange har været med gennem de sidste 4 år, mange er stadig med. Og det er jeg stolt af. #duerikkealene

 

Vil du hellere lytte dette indlæg?

Oplæser: Rikke Ganer-Tolsøe – Titel: Jeg har besluttet mig for at søge job!


Jeg startede Kvinderudenfilter.dk op som et fritidsprojekt så at sige, ved siden af mit daværende fuldtidsjob hos Berlingske media. Tingene skal hænge sammen jo. Og jeg havde ærligt aldrig tænkt, at Kvinderudenfilter.dk skulle blive en forretning. Det er nu længe siden, at jeg opdagede potentialet, set fra den vinkel – for Kvinderudenfilter.dk, som er stort.

Alle de erfaringer jeg har gjort mig med Kvinderudenfilter.dk – er uvurderlige.
Det har krævet at jeg lærte en masse undervejs, at jeg blev bedre til en masse, og at jeg lærte mig selv rigtig godt at kende.
Før var jeg (professionelt) primært en salgsprofil. Jeg har siddet med salg i mange år og ganske succesfuldt.

Men jeg har kunne mærke på sig selv længe, at jeg har bevæget mig mere og mere væk fra salg. Jeg har været helt inde i min kreative bobbel. Design/webdesign, content, marketing, branding og knuselsket alt ved det!
Jeg har ALTID haft en drøm, om at udnytte min kreativitet i mit job. På mange måder har Kvinderudenfilter.dk været min drøm, og jeg slipper det heller ikke!
Det er vigtigt at sige, at Kvinderudenfilter.dk består! Men det kører så fint nu..
Der er plads til nu, at jeg kan bidrage et andet sted – med alle mine talenter.

Hvis Kvinderudenfilter.dk skulle blive en god forretning, og her taler jeg økonomisk – for alt andet spiller, så skulle jeg nok ikke have siddet med alle kasketter selv, som jeg ellers har gjort. Jeg skulle have påtaget mig rollen (kasketten) endnu mere, som Salgs- og partner ansvarlig. Men der lå hjertet ikke nok åbenbart. Hjertet lå i at skabe rammerne, brandet, følelsen om og for Kvinderudenfilter.dk – og jeg ved, at det også er dét som skinner igennem.

Jeg ELSKER Kvinderudenfilter.dk, alle de dedikerede dejlige damer som er en del af mit ydmyge projekt, og mændene for den sags skyld!
Jeg er ikke færdig med Kvinderudenfilter.dk overhovedet. Jeg har en fin lille plads derhjemme til at sidde og rode med mit lille (professionelle) hjertebarn, al det jeg vil i min fritid. Andre går måske til sport – jeg kører et perfekt, fint, elskværdigt forum – et online kvindemagasin og et fællesskab og det er jeg hammerne stolt af!

Jeg vil ud og bruge mine egenskaber et sted om dagen! Jeg savner kollegaer og jeg har så meget at give! Et positivt mindset, et højt drive, kreative evner som kan udvikle sig i hvad end retning jeg tager mig selv.
Jeg har vist at jeg kan hvad jeg vil. Jeg lærer hurtigt og jeg er klar til nye udfordringer.

Skills: Marketing, Branding, Kommunikation (Content creation), SoMe, Design, Photoshop, Fotografering, Viljestyrke, Gå-på-mod, Positivitet, og en masse andet lækkert fra slikskuffen.

Tag endelig fat i mig – hvis du mener at jeg passer perfekt ind et sted.

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. wauuuuu sødeste rikke det var som at læse sig selv lige her hold nu op 🙂
    Jeg vil bare ønske dig al held og lykke på din vej<3
    Jeg ville ønske jeg kunne ansætte dig til at lave en masse for mig , du har så meget jeg ikke har meeen det går ikke lige nu ellers havde du fået lov at lave en del markedsføring for mig i MyDreams.dk som er mit hjertebarn 🙂
    De bedste hilsner
    Mette Marie Moff Andersen

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg