Kærlighed i juletid

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Vi fandt hinanden igen, Mr. A og jeg. Og det er jeg Så glad for. Vi står stærkere sammen nu, efter vi lige fik det hele lidt på afstand. Det var ikke sjovt, men for os har det gjort en kæmpe forskel.

Til Jul gav jeg ham det lækreste ur fra WoodMe – med et kort, hvori jeg skrev: Der er ingen fremtid i at bruge nutiden på at ærgre sig over fortiden.

Nu ser vi fremad, sammen..

Det er mange år siden, at jeg har tilbragt julen sammen med en kæreste. Og det har været så dejligt! Jeg har mødt hele hans familie nu – og de er fantastisk søde!
Der er ingen tvivl om, at både ham og jeg, føler at vi er landet rigtigt nu.

Jeg glæder mig virkelig meget til, hen ad vejen, at kunne åbne mere og mere op omkring mit kærlighedsliv, som jeg for nu stadig holder lidt for mig selv..
Heldigvis har jeg fundet en, som 100% accepterer mig og min levestil. Det at jeg er “offentlig” og deler ud tanker, følelser – min tilværelse m.m. Og det betyder kæmpe meget for mig, at jeg ikke skal nedtone den del. At han har lyst til at være en del af det. Og så at der ikke er brok, når jeg lige skal skyde billeder af maden, inden den kan spises – eksempelvis 😉

Oliver skal vænne sig til ikke kun at være ham og jeg. Men det ved jeg nok skal komme. Sålænge at vi sørger for stadig at have Oliver og mor tid – og det kommer vi til at have masser af også! ❤️

Tænk engang.. i år 2018 – fik jeg mig endelig et lille juleeventyr ❤️
Hurra for mig! Og hurra for kærlighed…

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Charlotte

  LOVE <3 Jeg er vild med det <3
  Vild med at du har fundet kærligheden – at i fandt hinanden igen og at i har fået talt ud og fået fundet lykken sammen igen <3
  Du fortjener det sku smukke <3
  Godt at du og Oliver stadig har mor og ham tid – for det kan være lidt af en omvæltning for børn – også selv om de synes det er skønt at mor eller far har fundet sig en kæreste – og jeg er sikker på at Mr. A og Oliver også har / får et godt forhold til hinanden – for sammen med en elskelig kvinde som dig, så skal det hele nok gå rigtig godt <3
  Længe leve kærligheden – tillykke med din ekstra dejlige "julegave" <3

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Årh tak sødeste Charlotte 😍🙌🏻❤️ Det er simpelthen så fiiiint nu det hele… Så det er dejligt! Og du har ret – det kan nemlig være en kæmpe omvæltning For børn. Og Olli og jeg har jo været alene længe 😱 Men ja – det hele skal nok blive rigtig godt, og tusind tak 😍❤️ Du er skøn!!

 2. Pernille

  Hvor dejligt søde Rikke. Det fortjener du virkelig. ❤️❤️❤️
  Tænkte godt der var en mening med manden armen på dit billede af din julegave, men ville ikke kommenterer det. 😜😜😜

  Tillykke med dit juleeventyr. ❤️❤️👏👏👏

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Haha Jaa lidt mening var der 🤪😂❤️ Og tusind tak – det er super sødt af dig! 😍

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg