Motiver din mand!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Mænd er ret nemme! De er nemme fordi, at hvis vi vifter med rumpetten – muligheden for sex eller lign., så får vi det stort set, som vi gerne vil have det! Mænd tænker med pikken!

Så! Motiver din mand! 

Hvis du vil have noget fra ham – mere nærhed – flere søde beskeder i løbet af en dag – et stykke tøj, lov til at bruge penge på noget han synes er åndssvagt – blomster eller lign., så motiver ham til det!

Hvordan gør vi så det? Som nævnt er mænd ret nemme, når det kommer til stykket.

Personligt er jeg meget visuel som menneske – jeg elsker det billedlige sprog! Både bogstavelig talt – altså billeder, men også det reelle billedlige sprog.

Jeg sender billeder!
Hvad går der af mig, når jeg er på job – og alligevel er ude for at tisse, jeg har bukserne nede alligevel – hvorfor ikke tage et billede! Det gør jeg! Jeg smiler lidt frækt til kameraet, og lader evt. som om min hånd skal til, at røre ved mig selv forneden. Trykker ’send’ til manden.

Det er lige nok til, at lede hans tanker et sted hen – hvor han tænker frækt om mig – nok til, at han ved han er i mine tanker, at jeg også tænker frækt om ham – og det kan han godt li’!

Jeg sender gode detaljerede beskeder!
Jeg skriver en længere besked om, hvad jeg har lyst til, at gøre ved ham – og hvad jeg håber, at han vil gøre ved mig. Jeg fremhæver nogle af de ting jeg synes er hammer frække ved ham. Eks. >Jeg er vild med dine store frække hænder, og den måde du tager fat i mig på. Dit faste greb om min hals, tirrer mig nok til jeg får lyst til, at gøre alt ved dig! Jeg ville ønske, at du var her lige nu – så jeg kunne vise dig, hvor meget jeg brænder for at mærke dig, i mig – lige nu!< – Det kan han også godt li’!

Gå på knæ!
Ydermere er det dybt motiverende for en fyr, hvis man viser, at man også har lyst til ham. Hvis man engang imellem er den der tager initiativ. Jeg lover Jer, at I vinder mange point, ved en dag at sidde på knæ foran hoveddøren, når han kommer hjem – og er klar til, at tage hans pik i munden. Uventede tidspunkter – som når han står og laver mad f.eks., foran komfuret. Ned på knæ de damer!

Mænd er ret nemme..

De ber’ faktisk ofte ikke om så meget – hvis man husker ovennævnte ting, så beder de slet ikke om noget!

Os kvinder derimod – vi har et større behov for, de små ting i hverdagen. Den søde besked i løbet af dagen, vide at han tænker på os. Et lille klap i røven skader ikke. Et kys! At han kommer og krammer en bagfra når man står der og laver mad – og det har været hektisk med, at hente børn osv. Vi ber’ faktisk heller ikke om særlig meget – det er de små ting, der gør den store forskel!

Men, mænd er fra Mars – kvinder er fra Venus!

Hvis han giver hende, det hun har behov for – har hun også lyst til, at give ham det, der gør ham glad – og tilmed omvendt! Så man skal virkelig huske det!

Og de damer? Én skal jo starte, og vi er det stærke køn! 😉

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. StoreBjørn

    Hurrrrrra endelig …Hvor har du dog ret i alt hvad du skriver. i dette indlæg … TAK for det!!

    Hilsen en mand

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg