Virkeligheden er ikke lyserød

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Men det er nemt at få det til at se sådan ud idag… især på alle de sociale medier. Jeg var oppe og skændes med min kæreste forleden.. Jep! 

Det var noget lort – for at sige det mildt. Vi er alt for ‘nye’ til at have den slags turbulens, tænkte jeg – men da jeg siger det til min mor siger hun: Er I? For er det ikke nu at I skal lære hinanden at kende? 

Grænser? Temperament? Sprog? Det er da okay at have de ture nu, hvor I ikke kender hinanden så godt? 

Jaa joh, det kan jeg jo godt se… Det er nu. Men det er hård kost!

Vi har begge været alene længe – og selvom vi på nogle plan ‘glider lige ind i hinandens favør (og jeg mener ik’ seksuelt, lige her), så går vi virkelig også skævt af hinanden! Vi skal liiiige lære hinandens sprog og signaler at kende. Vi har jo hver vores måde at gøre tingene på, vores egne måder at tænke på – som ikke hidtil har indebåret at vise hensyn til en anden..

Gensidig forståelse og respekt kommer ikke nødvendigvis nemt, når man igen bevæger sig ind på fremmed grund, som for mit vedkommende er Mars, og for hans, Venus.

Jeg er sådan en der kommenterer meget (fik jeg afvide), og det er BESTEMT ikke noget som jeg tænker over, og det er ofte ikke negativt ment – men jeg har erfaret at det kan optages således – hvilket jo ikke er meningen. Det er eksempelvis noget af det som jeg virkelig skal arbejde på. 

Men han sagde noget.. Han sagde; Jeg synes at det virker som om at alt skal se så fint ud, udadtil. Også iht. hvad jeg siger til mine veninder og så videre – men der bliver han klogere, for der bliver altså ikke lagt fingre imellem. Både på godt og ondt, skal det siges! 

Jeg er SLET ikke tilhænger af, at alt er pænt i lysegrå toner og med lyserøde bånd om..

Eller – rettelse, det ser skide godt ud – men det er bare ikke virkeligt.

Hvornår ser vi virkelighed?
Hvornår kommer opslagene om lorte skænderiet der for vores vedkommende forleden, var skyld i at den ellers så lækre nyindkøbte okseculotte blev gennemstegt? Hvornår og hvor? 
Virkelighed er relaterbart. Og det kan vi mennesker godt lide, at relatere..

I mit hjem kan man se at der bor nogen. Man kan se at jeg har et barn og nu også en kæreste (undskyld skat). 😉

Jeg skyder naturligvis oftere billeder når der ser pænt ud, end det modsatte. Men det er fordi at det modsatte ikke giver et pænt billede. Men jeg tør sgu’ godt at italesætte det. For det er okay at det er sådan.

Det er også okay at vi i et forhold, som er nyt, kan være uenige og irriteret på hinanden. Og det er okay at sige, ‘hold kæft hvor har det på samlivets bane, været en hård weekend! 
Til gengæld fik vi noget godt og konstruktivt ud af det – som gjorde at vi nu kan arbejde videre med det. Vi blev gode igen og havde en dejlig efterfølgende aften, med tørt okseculotte gemt i bisserne…

At være i et forhold er hårdt arbejde… Men det er det værd! Jeg er vild med tosomhed, og har altid været det.
Og jeg har trods alt valgt ham og omvendt, efter at have været os selv længe – det tænker jeg at der er en årsag til.

Hvad med jer? Har jeres weekend været lyserød? Eller kunne i også godt lige have tævet den bedre halvdel med et bat? Haha…

(Ps. Han Er klar over at jeg skriver dette indlæg, så der ikke er nogen der bliver forarget) 

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Mette Hall

    Så for Søren altså…. Uha den kender jeg godt. Det er svært at sige hvornår det første sammenstød kommer. Det kommer jo an på så meget og jeg tænker også lidt alderen spiller ind . Men jeg var en dag i haven og var super glad, alting var fjong , hvor det egentlig gik op for mig, vi havde kendt hinanden i over et år uden det mindste lille bump Tænkte lige efter, det er ikke godt at tænke sådan, så skal det nok passe at vi bliver det. Ganske rigtigt senere på dagen, blev det en ret så kedelig stemning!!! Jeg følte som du, nej for Søren er det virkelig sådan det skal være. Men jo i bund og grund er det, jeg tror at det er der vi som mennesker rykker os mest, hvis vi er åbne, ærlige, modtagelige og ikke mindst villige.

    1. Rikke Ganer Tolsøe

      Hej Mette, tak for din kommentar. Du har ret – nogle gange kommer sammenstødende hurtigt – andre gange senere. Og det er svært at sige om det er godt eller skidt. 🙂 tak fordi du gav lyd. <3

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg