Klitoris monsteret!

En hel vanvittig drøm – om et monster beklædt med stive… pikke og tusindevis af klitorisser!

Okay! Det her er måske nok den vildeste drøm, jeg nogensinde har haft!

– Jeg tænker sku lidt på om jeg er blevet skør, for hvem faen drømmer om et monster, beklædt med klitorisser og stive pikke?

Jeg har ikke haft sex længe nu, der er gået lidt tid siden at jeg sidst har følt mig virkelig tilfredsstillet! Jeg er typen som bliver enormt rastløs og frustreret, hvis ikke jeg føler mig ordentligt tilfredsstillet..

Jeg har et arbejde hvor jeg er jeg fuldstændig afsondret fra en normal hverdag, og kan ikke bare lige blive tilfredsstillet med mindre jeg selv gør et ihærdigt forsøg med mine egne kundskaber, fantasier, og nu åbenbart også mine drømme!!.

I nat drømte jeg det vildeste! Jeg vågnede op, badet i sved og måtte med det samme, analysere min sindssyge drøm. – ”Er jeg ved at gå fra forstanden? Fordi jeg ikke er blevet optimalt tilfredsstillet, det seneste stykke tid?”

Jeg har godt nok, på det seneste, haft nogle af de der dage hvor jeg har haft lyst at onanere flere gange, i løbet af dagen og har tænkt de vildeste, mest sindssyge fantasier (fantasier som jeg ikke har, eller nogensinde ville føre ud i livet)

Jeg drømte i nat, at jeg blev taget til fange af et monster.. Øverst var det beklædt med stive pikke der sprøjtede, og for neden var det beklædt med tusindvis af klitorisser..

Det var lidt som et mareridt, jeg ville ikke være der, men som drømmen skred frem og jeg blev indsluset i det her monster, var det som om at jeg nåede nye højder.

Jeg husker eller drømte i hvert fald, at jeg ikke havde lyst til at vågne igen, eller i hvert fald ikke lige nu.. For det krillede så fantastisk og brændte for neden.. Jeg var våd, meget våd! og da jeg vågnede måtte jeg lige nive mig selv i armen, for hva fanden er det for noget underligt noget at drømme? Jeg er jo gået helt fra forstanden nu!

Jeg vendte mig om på ryggen og benyttede mig af lejligheden til at gøre noget ved min ildebrand for neden, og her har jeg så ligget hele dagen og fantaseret om klitorismonsteret..

I know! Hvem fanden tænder på et klitoris monster, uden skikkelsen af en person! Mine fantasier har nået nye højder i dag!

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar