Lær’ af min erfaring: 5 ting som du IKKE skal gøre når du flytter.

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Som mange ved, så er vi lige flyttet. Vi skulle pakke to lejligheder ned og hovedrengøre begge på 14 dage. Det kan umiddelbart ikke anbefales. Vi fik heldigvis det nye hus noget før – sådan at vi havde et sted at gøre af alle vores ting.

Vi har under hele den her flytning taget os til hovedet en del gange. Vi har grint af os selv, vi har været presset, små-sure til tider (mest Mr. A ;-), hehe ), men vi glæder os naturligvis over vores nye fælles hjem..

Jeg tænkte at jeg med mine nylige erfaringer ville lave en liste til dig over ting som man IKKE skal gøre.

 1. Nogle gange kan det ikke være anderledes, og så bliver man bare nød til at satse. Men vi sagde ja til rækkehuset uden at have set lige specifikt dét hus indvendig. Vi var desværre uheldige og fik et mega rygerhjem – som både lugtede og var gult. Vi måtte bruge hele beløbet som stod på vedligeholdelseskontoen på at få malet. Men det kunne sikkert være langt værre og vi knuselsker det som det er ser ud nu.

   

 2. Lad vær’ med i bedste mening og fuld af entusiasme, at kaste rundt med rumfordelinger med det samme du/i ser jeres nye hjem. Som eksempelvis at sige til sønnen at han får det store værelse – uden egentlig at vide om det nu også kan lade sig gøre hvad angår møblementet – og om det nu praktisk også er smart. Øj hvor har jeg haft dårlig samvittighed – selvom at Olli er en stor dreng, og han tog det rigtig fint. Nå, men det skal jeg nok komme ind på i et andet blogindlæg evt.

   

 3. Impulskøb er da for så vidt fint, vi skal jo også leve og alt det der. Men at impulskøbe en sofa er måske liiiige i overkanten! Men når man så laver sådan et impulskøb, så må jeg anbefale at man undersøger produktet grundigt. Vi kunne eksempelvis have sparret en masse betænkningstid ude i butikken, og det faktum at jeg købte med troen på at jeg gik for vildt på kompromis. Forklaring følger! Det var nemlig sådan at da vi kom rundt om hjørnet inde i butikken og så sofaen, så var vi begge vilde med den, som den eneste af dem vi havde set. Men jeg synes at det var ærgerligt at vi ikke kunne ligge i ske på den. Ja, hygge-Rikke her vil altså godt kunne putte. Men! Jeg gik på kompromis, med lovning om massage til fusserne når vi nu var tvunget til at ligge i hver vores ende. Da vi så kommer hjem, slår det mig da jeg går ind i stuen, at vi slet ikke har tænkt på at måle den. Flot! Så nu måtte jeg ind og finde specifikationerne på sofaen, for at finde mål – og den kunne heldigvis lige stå der. Og til Stor glæde, opdager jeg i beskrivelsen på sofaen, at sæderne i den ene side af sofaen skulle kunne trækkes ud – sådan at siddedybden ville blive større. YES! Vi kan godt putte i sofaen! Så alt i alt – udmundede det sig ganske heldigt vil jeg sige.

   

 4. En meget vigtig info til de som er på køleskabsjagt! Dybden er IKKE standard på køleskabe. Vi målte højden og bredden og gik ud fra at dybden var standard. Det resulterer i at vi idag har et køleskab som stikker længere ud end skabene i køkkenet! Heldigvis generer det os faktisk ikke – fordi at det er så rocker fedt det køleskab som vi har købt.

   

 5. Hvis du/I laver et budget, så lad være at tro på at det holder! Hold nu op hvor er det dyrt at flytte, især når man står med 3 huslejer. Det tager jo lidt tid som oftest, at komme ud af det som man kommer fra, i hvert fald hvis det er lejebolig. Ja jeg kunne måske endda anbefale, at hvis man har en aftale om at starte med det man har (Møbler osv) – og løbende skfite ud – så skulle man måske liiige slappe af med alle impulskøbene og holde sig til den egentlige plan.


Ikke at der vel er noget i vejen med at gå ud og købe et havesæt fordi at man får venner på besøg, og man tænker at det kunne være hyggeligt at spise ude nu da solen skinner.. Det tæller vel ikke som noget særligt impulskøb.. eller..

Tak fordi at du læste med..

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Rikke

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg