Man er ikke kærester, hvis ikke det står på Facebook!

facebook kærester, facebook kærlighed, forhold på facebook, forelskelse
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Er det ikke blevet en vild verden, som vi lever i? Selvfølgelig findes der stadig nogen derude – som ikke synes at det er vigtigt, at det står på Facebook om man er i forhold – men en rigtig stor del – vægter det faktisk utrolig højt..

Ja, Jeg må altså være ærlig og indrømme – at det også betyder noget for mig. Ikke lige så meget mere, som det måske gjorde engang. Det er nok alderen der gør det. Men hele den sociale tilstedeværelse fylder jo meget for mig – og i den forbindelse, har jeg også lyst til, at den del skal være synlig. Fordi det naturligvis fylder meget hos mig!

Mr. A og jeg har kærestet i lidt tid nu. Det var vigtigt, at vi lige havde det lidt for os selv, og voksede totalt sammen, som vi nu har gjort – inden vi delte det med alle andre.
Vi er nu officielle Facebook-kærester, så for den! Men det er nu mega dejligt, at det er ‘derude’ og at jeg nu frit kan fortælle om det, skrive om det osv.
Frit og frit. Det ryger lige forbi Mr. A som godkender inden – når nu det også drejer sig om ham 😉

Læs også: Mr. A

Oliver han takler det super fint! Og jeg er sikker på at vi alle 3 plus dyrene – vil trives mere og mere i den nye konstellation.
Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget, til fremtiden. Og jeg elsker det faktum, at jeg har en kæreste nu.
Kaldenavne som “damen”, “konen” osv. – jeg er faktisk skrup vild med dem! 😳😂
(Hvilket kalde(kæle)navn kan I bedst lide?)

Jeg skrev tilbage i december 2015 mit første blogindlæg om “single-livet”- det er 3 år siden. Hold nu op hvor er det sjovt at læse om mine tanker dengang – nu her 3 år senere, og endelig væk fra singlelivet.
Jeg skrev at jeg ikke anede hvilken skikkelse han ville komme i, drømmeprinsen – men nu ved jeg præcis hvordan han ser ud 😍

Læs med: Single pludder og pladder

Hvordan har i det med Facebook når det kommer til civilstatusen?
Er det lige meget eller betyder det noget?
Og hvorfor?

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Solfrid

  Personligt hader jeg “single” statussen, er ikke single af egen fri vilje,. så den står ikke på min FB profil, derimod betyder det ligeså meget for mig at stå i et forhold, med én, som det gør for dig,.. Har haft et par kæmpe fjolser i mit liv,og et knust hjerte et par gange, så det at han tør stå ved det, og fortælle hele verden at han er kærester med mig, Big deal 😁🙈

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Kan sagtens følge dig i det du skriver. Jeg har selv været single rigtig længe – og den status har været “skjult” – det var ikke noget jeg havde lyst til at skilte med. Men det at jeg har fået mig en kæreste, som naturligvis betyder eigtig meget for mig – det må hele verden rigtig gerne vide! ❤️ Tak fordi du læste med og tog dig tid til at kommentere. Jeg håber at du snart kan ændre din status med en, som har det ligesom dig 🙏🏻

 2. Nette

  Det betyder ikke noget for mig. Har aldrig brugt den funktion til noget. Og tror heller ikke jeg Kommer til det, når jeg finder manden i mit liv.
  Ser for mange der har offentliggjort deres forhold for igen efter en måned at ændre det tilbage og sådan frem og tilbage…. så man skal for mig virkelig være sikker…. Og det kan man jo aldrig være….
  Anyway… hvis han er min, er han min… Og det har jeg ikk behov for at skrive på fb. Ikk dermed sagt at han ikk kunne blive en del af opslag…. men statusfeltet betyder ikke noget for mig. Min identitet ligger ikke i om jeg er single eller i forhold.

 3. Erla

  Helt enig med Nette!
  For mig betyder det intet! Dog er min kæreste en stor del af min fb, da jeg ofte deler familiebilleder og slet ikke skjuler han er min, for det må hele verden meget gerne vide! Jeg er stolt over at han er min. Men dog er min fb side MIN fb side og jeg har ikke behov for at skilte med det i min status. Det har nok noget at gøre med at jeg har mange kollegaer på min fb som hjertens gerne må vide hvem han er osv, men ikke behøver at gå ind på hans profil og stalke ham.
  Men jeg er helt enig i at min identitet slet ikke ligger i om jeg har en partner eller ej og derfor har jeg ikke behov for at det skal være skiltet som noget af det første i min status omkring mig 🙂

 4. Anonym

  Det var ikke ligemeget for mig, da jeg var teenager/starttyverne, men i dag er jeg virkelig ligeglad og min kæreste og jeg har ikke denne information på facebook.
  De mennesker som kender OS ved det jo – og i dag går jeg faktisk mere op i, at facebook ikke skal vide alt om hvad jeg går og laver.

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg