Min fyr tænder mig..

..som aldrig før.. men to pikke, gad jeg godt at prøve…

Jeg sad og funderede lidt, da jeg læste jeres spørgsmål: “Hvad tænder dig?”Umiddelbart fløj tankerne tilbage på aftenen i forvejen, hvor jeg fik besøg af min fyr. Tænkte på, hvordan han tænder mig, som ingen anden har gjort før!Jeg elsker når han overrasker mig ved at snige sig ind på mig bagfra, omfavne mig og kysse mig på halsen, hvorefter han hvisker i mit øre, hvad han har lyst til at gøre ved mig… Når han så – lige så forsigtigt – lader sin hånd glide ned i mine trusser, alt imens han kysser mig ned langs halsen, skulle man tro at jeg lige havde overlevet en flodbølge! Dét tænder mig helt vildt, når han åbner op for sin dirty-talk.. Bare tanken om det, får min krop til at vride sig.. Kunne godt bruge ham lige nu ;0)

Jeg sad og tænkte lidt videre.. Hvad tænder mig mere? Er der noget, som jeg aldrig har fået prøvet? Og så slog det mig: En trekant – med to fyre. Banalt?! JA! Men tanken om at slippe kontrollen og lade to mænd vise mig en verden, som jeg aldrig har set før; det tænder mig!Helt konkret er det tanken om at mærke dem begge – på én gang! (Vaginalt og analt)Følelsen af analsex er virkelig fantastisk.. Orgasmen er ubeskrivelig! Så det at mærke to pikke på én gang, må simpelthen være det ultimative!- Jeg har dog aldrig haft fornøjelsen.. Hvorfor? Fordi jeg ikke kan få mig selv til at fortælle det til min kæreste. Jeg ville heller ikke kunne dele ham med nogle andre, så hvorfor overhoved fortælle ham det? Han skal ikke få opfattelsen af, at han ikke er tilstrækkelig, for det ER han! Uden tvivl. Så det bliver bare i fantasien..Hvem ved? Måske jeg fortæller ham om fantasien omkring to pikke, en dag, og vi så kan supplere med en dildo i stedet? ;0)

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar