Min helt egen ‘Tomat mozzarella burger’

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg har helt sikkert ikke opfundet den dybe tallerken – formoder jeg ikke. Jeg fik dog idéen selv – uden at have set den nogen steder.

Jeg har ikke et super langt og dybegående indlæg til Jer.

Indlægget her er bare ment som inspiration, til Jer som måske heller ikke har set den version af en burger før. Solen som idag har braget igennem – endelig, gav mig inspirationen til, at lave en mere ‘sommerlig’ burger.

Jeg har brugt grov-burgerboller. Almindelig hakkebøf – det kan man jo skifte ud til både kylling, plantekød eller hvad man nu måtte være tilhænger af.

Jeg har ingen dressing brugt – jeg hældte i stedet lidt oliven olie ud på burgerbollen efter at den havde været i ovnen. 

Jeg kom lidt ruccola salat i bunden og lidt friske basilikum blade. Så bøffen – og oven på den, skiver af frisk mozzarella, lidt olivenolie hen over – friske tomater og så toppede jeg med de friske basilikum blade. 

Thats it! So simple! 

Min bøf krydrede jeg med salt og peber – og hvidløgspulver.

Den smager virkelig frisk og lækker.

Du skal altså bruge:

Valgfri salat – jeg foretrækker ruccola i denne kontekst.
Tomater
Frisk basilikum
Hakket oksekød eller hvad du måtte synes.
Frisk mozzarella
Krydderier af eget valg
Burgerboller

Som tilbehør lavede jeg grøntsagsstænger og holiday dip. Tænkte at jeg ville finde et alternativ, da min søn for 1799. gang bad og pommes fritter! Ik’ idag sonny boy! 
Jeg vedlagde et par pistacienødder – dem elsker vi herhjemme.

Men velbekomme – hvis nogen skulle have lyst til at begive sig ud i denne lækre tomat mozzarella burger. 

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg