Min soldat & jeg

En lidenskabelig kærlighed. Jeg skulle hjem forbi min soldat i går..Jeg har aldrig været i hans hus før.. (Det var der en grund til)

Min bil går i stykker på vej derop på motorvejen og han ender med, at må komme mig til undsætning. Sammen må vi vente – jeg ved ikke hvor længe på, at der kommer en ud for at se, om han kan fikse det på stedet.. Det kunne han ik’ – min bil skal bugseres på værksted ..

Så nu var er jeg strandet i lang-borti-stan og måtte sove hos ham i hans hus..

Jeg havde sat mig for, at jeg ikke skulle lave noget med ham.. men come on Gud – vær’ lige med mig her altså.. så skal jeg fandme også sove der!?

Så var den aftale med mig selv ligesom dødsdømt………..Vi sad i sofaen.. lidt fra hinanden, med benene ind i hinanden.. sludrede.. pjattede lidt.. han kom tættere nogle gange og kyssede mig blidt på halsen.. jeg responderede ikke…

Men han er stærk, så da han ikke ku holde til det længere hev han mig op til ham… så jeg lå på hans mave………. mave mod mave.. han nussede mig.. kyssede mig lidt.. efter noget tid gav jeg efter og kyssede igen… Vi rørte ved hinanden, hans pik blev hårdere end jeg troede hårdt kunne være.. Det blev svært nu.. 
Vi gik i seng…….Men han kan ikke holde til at se mig uden tøj..
Han begyndte at røre ved mig…. Og da jeg så, at han var hård, så havde jeg først krise!!
Han ved lige hvad der skal til for, at få mig til at sprøjte helt vildt.. Han begyndte med sine fingre og jeg udbrød NEJ nej nej.. Ik’ i din seng! (Der var en årsag til, det ikke måtte komme i sengen)

Så rejste han sig op, og i ét tav, rev han mig helt ned i enden af sengen så jeg havde røven ud over – og så gik han igang igen… Han er så stærk!
Jeg vrrreeeed mig.. og jeg sprøjtede ud over det hele… og ikke mindst ud over ham…Han måtte hente mobben og vaske gulv………… Jeg betragtede ham imens.. han er så stærk og rå og flot at se på.. Hele hans krop får mig til at dirre!
Da han havde vasket gulv kom jeg ham i møde og satte mig på knæ foran ham …. Jeg tog hans stive pik i munden… Jeg kyssede den, slikkede den – suttede den – jeg nød at den var i min mund igen..
Efter meget kort tid blev han ivrig, så han kneppede min mund og kom mig i munden…

Jeg havde godt spottet – han lod moppen stå….

Vi lagde os i seng.. men så begyndte han at pille ved mig igen………Han kan næsten lige efter igen altid.. Det er som om, at hans pik er umættelig!
Han kravlede ned i mellem mine ben og slikkede min fisse… jeg vred mig, jeg nød det.. jeg ville ha mere…Han hev mig igen ned til enden af sengen, fingerkneppede mig til jeg igen sprøjtede ud over det hele.. Jeg havde svært ved, at styre det den her gang.. jeg krampede og stønnede.. Jeg havde det fantastisk.

Da jeg havde sprøjtet ud over gulvet nu for 4. gang – stak han sin pik op i min våde fisse.. jeg havde virkeligt ønske ham inde i mig mange gange nu.. hans pik var længe ventet..Han kneppede mig til han kom – hans tur til at få… igen.. Og det var LÆKKERT at mærke ham igen……………………

Jeg får svært ved nu igen, at stoppe det. (Der er en grund til, at jeg bør stoppe det)

 

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar