Mit spirituelle univers

Picture of Mette Egelund

Mette Egelund

REKLAME

Mit spirituelle univers

Det spirituelle eller tanken om at der er mere i verdenen end det vi ser med vores blotte øje, har altid tiltrukket mig og fascineret mig. 

Læs evt. Tror du på det overnaturlige?

Men i dag vil jeg dog skrive lidt om hvor det spirituelle univers spiller ind i min hverdag og ikke mindst om min samarbejdspartner Pilos, som har sit eget spirituelle univers, hvor jeg har mine “remedier” fra.

Hos Pilos spirituelle univers kan du nærmest købe alt hvad hjertet kan begære. Hvis du er til krystaller, til tarotkort eller noget helt tredje indenfor denne verden, så er det the place to go. Det er ikke kun det store udvalg, jeg kan lide. Det er bestemt også hjemmesidens flotte udseende, og de spændende ting som hun har illustreret så fint på sin side. Der er faktisk ting, jeg slet ikke vidste fandtes, haha!

Noget af det som har haft størst betydning for mig, som netop er fra hendes webshop. Det er mine tarot kort, som er fortolket, på smuk vis, af Anne Stokes. Kortene hedder Legends. 

Kortene er fyldt med mytiske dyr og mennesker. Personerne og dyrene som er illustreret på kortene er utrolige smukke, hvor de forskellige personligheder og betydninger, nærmest skinner igennem kortene.

Men hvorfor har jeg tarotkort?

Det har jeg primært fordi, at de altid har draget mig og har længe ønsket at få mine egne kort og udforske tarot universet noget mere. Jeg har en relativ stærk intuition. Men til tider kan min intuition virke mudret. Det sker når mine tanker og erfaringer spiller mig et puds. Nogen gange har man bare brug for et klart svar. 

Jeg tror, måske lidt utraditionelt, at det er min egen intuition der snakker i kortene. Dvs. svarene kender jeg sådan set godt, men hvis jeg ikke kan/vil høre den, så vil kortene lede mig på vej. 

Læs mere om hvad intuition er her.

Jeg har også fundet ud af, at min intuition og disse kort, kan bruges på andre også. Dvs. jeg trækker kortene for en anden, og hjælper dem med at få svar på det de spørger om.

Hvordan foregår det, når der skal trækkes kort?

Det er et godt spørgsmål, og der er mange måder at gøre det på. Jeg har dog fundet min egen måde at gøre det på. 

De kort jeg har fra Pilos webshop, er de traditionelle Arcana kort, som består af 78 kort. Her har det f.eks. en betydning, alt efter hvordan kortet vender. 

Spørgsmålene deler jeg op efter emner. Emnerne er kærlighed/forhold, helbred, penge/karriere og spiritualitet. Men kan også bare spørge kortene om noget generelt. Dvs. du ikke behøber have et specifik spørgsmål.

Det kan f.eks. være at jeg trækker et kort om morgenen og hos mig selv spørger, hvad jeg skal være opmærksom på i dag. 

Nå jeg udvælger kortene, kan jeg nøjes med at trække et kort ved at blande kortene i hånden og mærke efter, når et kort tiltrækker mig mere end de andre.

Men jeg kan også lægge kortene, med bagsiden op, ud over et bord og så fører jeg min venstre hånd over dem, og så mærker jeg i hånden hvilket kort jeg skal trække. Nogen gange trækker jeg bare 1 kort. andre gange trækker jeg 3 kort. De 3 kort kan repræsentere fortid, nutid og fremtid. 

Der er som sagt mange måder at gøre det på, men ovenstående er bare min måde.

Har du interesse i den slags kort og hvad bruger du dem til?

Igennem mig, har du en unik mulighed for at få 15% rabat hos Pilos , hvis du køber noget derfra. Rabatkoden er ganske simpel. 15% 

Kortene kan du også købe hos www.pilos.dk, men vælg de kort, som du føler dig mest draget af. 

God fornøjelse!

Kærlige hilsener Mette Egelund

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Mette Egelund

Mette Egelund

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg