Single-tanker. Joh, mand og hus ville bestemt være dejligt, men..

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg er bevidst stadig single. Jeg bliver nød til at kalde det bevidst, eftersom at mulighederne for dating bestemt forefindes. Der har jo været tilbud..

Det er ved at være længe siden, at jeg har skrevet omkring mine tanker – iht. singlelivet.

Det har været meget blandede indlæg førhen i den forbindelse – altså med blandede følelser – og i virkeligheden er det vel egentlig nok bare sådan det er. Det indlæg jeg skrev engang, som jeg kaldte ‘Livet som single’, beskriver det egentlig meget godt, hvad jeg mener.

Jeg har i lang tid nu, faktisk bare slet ikke orket det der med at date.

Hvis I havde spurgt mig for bare 5 år siden – så var jeg overbevist om, at jeg var bedst til tosomhed. At det ligesom var en del af “mit kald i livet”, at have en kæreste. At leve parlivet, at have én at dele alt med. Ja faktisk fra jeg var 16 til jeg blev 27 år, var der ikke meget mellemrum imellem mine forhold.

Jeg havde det bare bedst med at være kærester!

Jeg har ændret lidt mening. Meget har ændret sig. Jeg skrev på et tidspunkt et indlæg der hed: Tak til mændene i mit liv. Tak til de der gav slip. For jeg var aldrig kommet hertil hvor jeg er idag, hvis ikke de eller jeg, havde sluppet. Og jeg elsker, at jeg har rykket mig som jeg har..

Jeg kan SAGTENS savne tosomhed og det gør jeg skam ofte. Men jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal priotere at opsøge den – fordi jeg nok ikke orker hele “hvem er jeg og hvem er du – lad os lære hinanden at kende”-møllen.

Det ville være så skønt, at det bare kom helt naturligt. Men det kræver nok, at man går lidt mere ud. Og ikke arbejder konstant..

Det er jo så det næste. Jeg har ikke brug for, at der kommer én ind i mit liv, og tager tid fra det, som lige nu er sindssyg vigtig for mig. Og det er karrieren. Det er Kvinderudenfilter.dk. Nu sidder du måske og tænker, at hvorfor skulle han også ønske at tage tid fra det. Udfordringen er, at JEG bruger meget energi på en kæreste. JEG prioterer en kæreste højt, ja nogle gange højere end mig selv.. Så den ligger altså hos Mig!

Jeg savner naturligvis masser af ting. De søde beskeder frem og tilbage. En der trykker på mine fødder når jeg ligger og ser film (det en ting jeg har). En at spise god mad med, en at opleve med når der er fritid. En der kan fjerne edderkopper.. En at elske (foruden min dejlige søn osv. Som I ved, er det en hel anden kærlighed)
Ja, Én der elsker og bekræfter, osv.

Jeg kan klart til tider mærke misundelse, når jeg ser insta storys eller Fb opdateringer fra de med mand, hus og børn – når jeg ser skønne parbilleder og læser sætninger som “Ham her elsker jeg” eller “os to for altid” osv. Der er da ingen tvivl om, at det er verdens bedste følelse, at have det sådan med nogen..

Men jeg er blevet god til at være mig. God til mit eget selskab – god til at sove alene. Jeg er blevet glad for, at føre mit eget liv uden at tage hensyn til nogen.

Selvfølgelig kan det også føles ensomt til tider…
Men jeg er egentlig glad.

Og jeg tænker, at det sker, når jeg mindst venter det…. For jeg tror på, sådan en håbløs romantiker som mig, at der er en til alle. 
Og jeg er faktisk en temmelig sød kæreste, sådan som jeg husker det 😉

Det var lidt single tanker fra mig, i denne omgang.
Er der mon nogen som genkender tankerne, følelserne?

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 10 kommentarer

 1. Marlene

  Hej Rikke.
  Jeg har det ligesom dig, nyder for det meste livet bare min datter og jeg.
  Er single på 12. År og har det godt med det😀

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Hej Marlene, nemlig! Er også det jeg gør – nyder mig, nyder min søn, nyder VORES tosomhed <3 Fedt at du har det - og super dejligt at du kunne nikke genkendende, tak for din kommentar <3 KH

 2. Charlotte Frølund

  Ihhh hvor kan jeg nikke genkendende til mange af de ting du skriver om i singlelivet, karrieren der fylder og det der med at blive lidt misundelig på dem i de skønne og gode parforhold <3
  Men jeg er sikker på, at den dag, hvor du er klar til at lukke en ny mand ind i dit liv, så står der mange mænd og venter på sidelinen og er klar til at date dig, men indtil da så nyd nyd nyd din singeltilværelse og hvil i dig selv og kør på med det du brænder for lige nu og her dit eget lille "ekstra" barn = KvinderUdenFilter <3
  Jeg har været on/off singel nu i over 13 år, og har nydt det til fulde i mange år, men nu er jeg klar til kærligheden og tosomheden igen, så håber jeg også bare at man kan finde den – uden at skulle ud og lave de helt store dating-salgstaler om mig selv 😉
  Kram til dig <3

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Du er så skøn Charlotte <3 Tusind tak for din søde kommentar.. Jeg hviler mere i mig selv end nogensinde før - og som skrevet også mit eget selskab! Så det er fantastisk.. Jeg er faktisk kun glad for at savn, ensomhed, misundelse m.m. stadig er på spil af og til - for så er jeg ikke blevet helt 'afstumpet' (Lyder så grimt, men du ved hvad jeg mener) 🙂 Inderst inde ønsker jeg jo kærligheden, en dag... Tak for dig <3

 3. Anne-Katrine

  Hej Rikke
  Dit opslag kunne være skrevet af mig!
  Tak for at dele dine tanker!

  Den ø vi er på, er nemlig slet ikke så ringe endda. Ja selvfølgelig har man savn. Men ikke mere end en person i et forhold ikke nogen gange har et savn over de ting som singlelivet byder på.
  Jeg er mest træt af folks konstante misforståede “trøst”… : “du skal nok møde en”. “Bare rolig du – den rette dukker op” osv ovs – alt imens de lægger en beroligende hånd på min skulder! Men hold hold!! Det er voldsomt belastende! Især fordi det er ubehøvlet at tro at fordi jeg ikke er i samme situation som dig, så er jeg ulykkelig – ensom. Helt misforstået! Jeg prioriterer mig selv, job og karriere nu og orker heller ikke “lære hinanden at kende-snakken” pt! Man er jo ikke nødvendigvis ensom fordi man er single og man er jo ikke nødvendigvis alene fordi man er single 🙂
  Jeg er single – ikke syg!
  Jeg forstår langt fra alle mine veninders forhold og meningen med dem, men jeg spør da ikke: “skal du ikke snart være single…?” – så burde folk også lade vær med t spørge, om jeg ikke snart skal have en kæreste. Det er en privat sag – MIN sag. Og lige nu er det mig først 🙂

  Tak for indlægget Rikke

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Hej Anne-Katrine, du har da så evig ret! Så jeg vil tilslutte mig Din første sætning, og tilføje at jeg sagtens lige kunne have skrevet denne kommentar! 😀 Man er nemlig overhovedet ikke nødvendigvis ulykkelig, bare for at man er single. Det havde jeg det måske svært ved at være, som yngre – men idag, der rocker jeg sgu min ‘single-status’ – og Hey! Det sker lige pludselig!!! TAK for din kommentar – fantastisk!

 4. Linda Eskehøj

  Sødeste Rikke.
  Selvom jeg er en af dem der poster “os to for altid” opslag så kan jeg 100% forstå det du skriver.
  Ærligt så tror jeg også på der er en til os alle og den rigtige, HAN kommer når du mindste venter det og river benene væk under dig.
  Jeg krydser ALT ❤️
  Kram

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Årh tak søde Linda.. Det skal du sørmer da også bare blive ved med! Elsker kærlighed, og det er skønt at følge med i andres, Også din! ❤ ❤ Tak for dig !!

 5. Mette

  Kære søde du 💖
  Det der kunne have været mig der havde skrevet det for snart 7år siden.
  Jeg var alene med min datter. Jeg valgte selv at gå før hun blev født på grund af utroskab. Jeg ledte nok efter kærligheden efterfølgende af samme grunde som du skriver. Der skete bare ikke noget og jeg brændte os nallerne. Så jeg besluttede at glemme ALT om det og så nød jeg min datter, vores tid og selvfølgelig min egen tid som single. Jeg ledte ikke efter en kæreste og så helst at forblive single. For lad mig sige det sådan, Jeg havde det SÅ fedt! 😂🙈.
  Lige pludselig kom en fyr ind i mit liv. Han startede med at være min computer hjælp. Haha. Jeg så ham overhovedet ikke som kæreste materiale og han var os 2år yngre (og ja vi kvinder et jo som regel mere modne og jeg havde sat mig for jeg skulle have en der var ældre).
  Han blev dog hængende. Han fortalte os at han var forelsket i mig. Meeen nej. Vi sås dog mere og mere. Han hørte om andre fyre ( man har vel stadig et behov 🙈😉)
  Her til juli har vi været sammen i 7år og har fået en søn der lige om lidt bliver 4år.
  For det endte med at jeg blev glad for ham.
  Han har os fortalt at det var pisse hårdt at høre om mit single liv, når nu han var forelsket i mig.
  Så da jeg mindst ventede det, dukkede han op.
  Det sker os for dig 💖

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Hej Mette – Tusind tak for din søde kommentar, og tak for din egen fortælling 😍 Det lyder jo skønt! Og det skete naturligt – ligesom at jeg ønsker, at det en dag gør for mig! Hvor er det skønt for jer – tak fordi du delte! ❤️

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg