Sjove episoder fra ferien!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg har lige været på ferie med min mor og storesøster. Jeg sad i Rhodos lufthavn og skrev dette indlæg. Natten forinden lå jeg og tænkte på nogle af alle de episoder fra ferien, som nærmest fik os til at tisse af grin. Dem tænkte jeg, at jeg lige ville dele med jer. Og det er selvom at ‘Man nok skulle have været der’.

Jeg får rigtig ondt i ørerne når jeg flyver. Jeg kan simpelthen ikke udligne tryk – og det gør Så ondt ved take OFF – men mest ved landing. Det i sig selv er jo ikke sjovt.
Men jeg har jo så forinden vores flyvetur – købt trykudlignings ørepropper til snævre øregange. Det synes jeg altid lægerne har sagt til mig, at jeg har snævre øregange.
Men jeg kan afsløre lige nu og her, at det har jeg IKKE! Hallo forum! For da jeg skal sætte propperne i – forsvinder den ene så langt ind – at min søster må sidde med sine negle og forsøge at nive/hive den ud. Vi griner så meget at vi allesammen er sjask våde i ansigtet inden afgang.

Og så kan jeg da lige fortælle mangfoldigheden her – at “væggen” i flyvemaskinen (jeg sad inderst ved vinduet) – den buer! Så pas på hovederne hvis i skal bukke jer ned efter noget i tasken eller lign.
Min veninde siger altid, at jeg burde have en snublekyse. Men jeg tror på at jeg har hærdet mit kranie til at være lige så robust som min franske bulldogs kranie nu!

Da en myg stak mor i lillefingeren, lige i knoglen.
“Jeg håber fanme den brækkede næbet den Lorte myg!”

Mor: “Når jeg kommer hjem vil jeg gerne lave bænken noget mere”
-mener du planken mor? Ellers må du lige vise mig den bænk 😂

Da jeg på vores lange Vandretur hjem fra den gamle by pludselig skulle tisse – og helt diskret i et buskads ved vejkanten får ladt vandet imens mor og søs holder udkig. Og her står jeg så, med tis ned af inderlårene – som jeg må tørre af med mine trusser. Og i dette øjeblik når jeg lige at krølle trusserne sammen og komme dem i en pose, da en far og hans søn kommer gående. Heeeej…
Og derved gik det til, at jeg måtte gå hjem med større udluftning end normalt – og et par inderlår som var pænt trætte af at hilse på hinanden ved hvert skridt, og så endda med en smule ætsende urin. Hej eksem!

Jeg er også glad for den flotte runde plamage jeg har fået omme i nakken/øverst på ryggen – fra sløjfen på bikinien. Note til mig selv – enten skal jeg binde den op når jeg ligger og soler mig, eller også skal jeg finde mig en anden bikini!

Vandaerobic var også en fest uden bikini på. Både søs og jeg mistede trusser utallige gange – og mine bryster var på udgang. Note til mig selv – tag badedragten på næste gang!

Og så kan jeg fortælle jer at det var fedt – da jeg på et tidspunkt gjorde min mor og søs selskab på ryger-bænken. (Jeg røg IKKE)
Da vi så rejser os – siger jeg vist noget i stil med, at jeg lige skal have pillet trusserne ud af røven (undskyld sproget) – men sådan et par våde bikinitrusser kan altså godt kravle op til halleluja. Og i det samme siger søs så – kan Du ikke også lige pille mine ud af røven. (Hun havde hænderne fulde) Og her finder vi så ud af at den ældre herre på bænken ved siden af, er dansker.
Han grinte – lad os bare sige det sådan.

Søs var enorm plaget af myggestik – og hun er allergiker. Så da hun ikke kunne gå i vandet og sad med lange bukser under parasollen – så kom mor og jeg troligt op efter hvert poolbesøg og klemte brysterne (i ved – vandet i bikinien som samler sig) udover hende.
Jeg forestiller mig at det så mærkeligt ud – men for de mennesker omkring, som forstod sproget – så hjalp sætninger som: “Skal jeg tømme mig udover dig” nok ikke.

Det var alt for denne gang! Tak fordi du læste med.

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Rikke

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Henriette

    Hvor har i hygget jer og tak for at dele. Det var et dejligt grin 😂

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg