Sjove episoder fra ferien!

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg har lige været på ferie med min mor og storesøster. Jeg sad i Rhodos lufthavn og skrev dette indlæg. Natten forinden lå jeg og tænkte på nogle af alle de episoder fra ferien, som nærmest fik os til at tisse af grin. Dem tænkte jeg, at jeg lige ville dele med jer. Og det er selvom at ‘Man nok skulle have været der’.

Jeg får rigtig ondt i ørerne når jeg flyver. Jeg kan simpelthen ikke udligne tryk – og det gør Så ondt ved take OFF – men mest ved landing. Det i sig selv er jo ikke sjovt.
Men jeg har jo så forinden vores flyvetur – købt trykudlignings ørepropper til snævre øregange. Det synes jeg altid lægerne har sagt til mig, at jeg har snævre øregange.
Men jeg kan afsløre lige nu og her, at det har jeg IKKE! Hallo forum! For da jeg skal sætte propperne i – forsvinder den ene så langt ind – at min søster må sidde med sine negle og forsøge at nive/hive den ud. Vi griner så meget at vi allesammen er sjask våde i ansigtet inden afgang.

Og så kan jeg da lige fortælle mangfoldigheden her – at “væggen” i flyvemaskinen (jeg sad inderst ved vinduet) – den buer! Så pas på hovederne hvis i skal bukke jer ned efter noget i tasken eller lign.
Min veninde siger altid, at jeg burde have en snublekyse. Men jeg tror på at jeg har hærdet mit kranie til at være lige så robust som min franske bulldogs kranie nu!

Da en myg stak mor i lillefingeren, lige i knoglen.
“Jeg håber fanme den brækkede næbet den Lorte myg!”

Mor: “Når jeg kommer hjem vil jeg gerne lave bænken noget mere”
-mener du planken mor? Ellers må du lige vise mig den bænk 😂

Da jeg på vores lange Vandretur hjem fra den gamle by pludselig skulle tisse – og helt diskret i et buskads ved vejkanten får ladt vandet imens mor og søs holder udkig. Og her står jeg så, med tis ned af inderlårene – som jeg må tørre af med mine trusser. Og i dette øjeblik når jeg lige at krølle trusserne sammen og komme dem i en pose, da en far og hans søn kommer gående. Heeeej…
Og derved gik det til, at jeg måtte gå hjem med større udluftning end normalt – og et par inderlår som var pænt trætte af at hilse på hinanden ved hvert skridt, og så endda med en smule ætsende urin. Hej eksem!

Jeg er også glad for den flotte runde plamage jeg har fået omme i nakken/øverst på ryggen – fra sløjfen på bikinien. Note til mig selv – enten skal jeg binde den op når jeg ligger og soler mig, eller også skal jeg finde mig en anden bikini!

Vandaerobic var også en fest uden bikini på. Både søs og jeg mistede trusser utallige gange – og mine bryster var på udgang. Note til mig selv – tag badedragten på næste gang!

Og så kan jeg fortælle jer at det var fedt – da jeg på et tidspunkt gjorde min mor og søs selskab på ryger-bænken. (Jeg røg IKKE)
Da vi så rejser os – siger jeg vist noget i stil med, at jeg lige skal have pillet trusserne ud af røven (undskyld sproget) – men sådan et par våde bikinitrusser kan altså godt kravle op til halleluja. Og i det samme siger søs så – kan Du ikke også lige pille mine ud af røven. (Hun havde hænderne fulde) Og her finder vi så ud af at den ældre herre på bænken ved siden af, er dansker.
Han grinte – lad os bare sige det sådan.

Søs var enorm plaget af myggestik – og hun er allergiker. Så da hun ikke kunne gå i vandet og sad med lange bukser under parasollen – så kom mor og jeg troligt op efter hvert poolbesøg og klemte brysterne (i ved – vandet i bikinien som samler sig) udover hende.
Jeg forestiller mig at det så mærkeligt ud – men for de mennesker omkring, som forstod sproget – så hjalp sætninger som: “Skal jeg tømme mig udover dig” nok ikke.

Det var alt for denne gang! Tak fordi du læste med.

Kærligst Rikke

Like & Share

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Rikke

Kærligst Rikke

instagram
Min lillebror, hans skønne kæreste, børn og vuf kom og besøgte os idag’ 😍 Vi gik en skøn tur i lokalområdet - og det var super hyggeligt! (SWIPE ➡️) Vi var henne på bjerget for at besøge trolden/kæmpen Thomas - og så fik vi også kastet et blik på trolden Tilde på den anden side af Vallensbæk sø. Olli fandt en ret stor musling (tom) - så den kom selvfølgelig med hjem. -
-
Nu er det bare os selv.. og Den står på total søndag herhjemme. Joggingtøj, fodbold i fjerneren - kylling i ovnen. Vi hygger ❤️
-
-
Jeg håber også at du har nydt søndagen 😍🥰
-
-
#søndag #søndagstur #sunday #gåtur #udeliv #albertslund #familiehygge #hygge #kvalitetstid #kærlighed #familie #rikkeganertolsøe
Om igår! Jeg havde glædet mig! Der skulle være en festival i Albertslund - som vi ikke vidste så meget om - men vi så det som en hyggelig ting at skulle hen og udforske. Festivalen foregik på bjerget i #albertslund - inde i midten.

Det var ikke hyggeligt! Hvis i swiper én gang til højre kan i de ollis ansigt - det var slet ikke noget han brød sig om. Det var total psyko trance.
Det at han bl.a. kunne mærke bassen i kroppen, det var ubehageligt for ham.

Så vi blev der ikke. Tilgengæld tog vi revanche på hyggen, og fik en kold #aperolspritz i efterårssolen - i vores have, med svigerforældrene - imens olli koblede fra i sofaen med lidt Ipad, og dernæst tog vi på Felix og fik lidt god mad ☺️❤️ Jeg elsker at vi kan gå til alting, fra hvor vi bor. Og at det er så hyggeligt som det er! 🥰 #lørdag -
-
#lørdag #festival #mindreng #morlivet #livetsommor #familiehygge #udeogspise #pizza #drinks #weekend #lokalt #rikkeganertolsøe
Min dreng. Han er så genert omkring nye mennesker. Det bliver bedre efter lidt tid, for det meste. Men til at starte med agerer han helt tosset. Er der nogen der kender det? Siger fjollede ting, gør fjollede ting - og er overgearet af hulens til. Og jeg vil egentlig gerne hjælpe ham af med den generthed. Så det ikke kræver så meget af ham, når vi ses med andre. Ikke at han virker mærket af det godt nok. Måske det mere er mig? 🤷‍♀️
-
-
Nå, men anyways - han er hammer skøn og jeg elsker ham!!
Vi er lige kommet hjem fra Marielyst idag, hvor vi har været i sommerhus med nogle skønne venner.
Mr. A @liltorp90 - tog lidt billeder af os fra vores lille hyggelige gåtur idag, inden turen gik hjem. Jeg elsker dem 😍
-
-
#morlivet #livetsommor #atværemor #genert #mindreng #elskerham #marielyst #søndagstur #sunday #kærlighed #rikkeganertolsøe
Del gerne denne artikel
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Avatar

    Hvor har i hygget jer og tak for at dele. Det var et dejligt grin 😂

Skriv et svar

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg

Luk Menuen