‘Sunde’ lækre OG nemme bounty barer

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Hold nu op hvor smager de altså bare lækkert! Jeg må give mine credits til Cathrineyoga.dk hvor jeg fandt denne lækre opskrift!

Når jeg i titlen skriver ‘sunde’ bounty barer, så er det fordi at den del jo egentlig er op til en selv. Hvis man køber de ‘rigtige’ ingredienser og er helt helse agtig og økologisk og alt det der – så er det rigtigt, så er de sunde.

Men hvis man som mig ikke altid orker at rende de ‘sunde’ steder hen, helsebutikker og den slags – så er de måske lidt mindre sunde. Dog stadig sundere end dem man køber – og de smager fantastisk!

Catrineyoga.dks blog – linker hun til de produkter som hun har valgt at bruge. 

Mig, Jeg rendte ned i vores lille lokale købmand her – købte kokosmel (højst sandsynlig ikke økologisk) – kokosmælk (heller ikke øko) – og mørk chokolade. Vaniljesukker og salt havde jeg!

SÅ se nu her! 

Og jeg advarer! Mine blev ikke ligefrem insta-friendly. Jeg tror måske ikke at jeg smeltede chokoladen heeelt nok, så jeg kæmpede lidt med at få en flot overflade.

I opskriften er der flere ting som er lidt volapyk for mig. Hvad betyder ‘fuldfed’ kokosmælk i den kontekst? Jeg købte bare en! 

Groft kokosmel står der så – er der ikke kun én slags? Åbenbart ikke. Her købte jeg også bare en.

Mht. mængden af chokolade, så brugte jeg nok nærmere 150 gram fordi, at jeg kæmpede sådan med den lidt for tykke chokolademasse – så køb en ekstra plade, hvis du står ligesom mig.

Min fremgangsmåde blev lidt anderledes

Jeg hældte ikke kokosfedtet over i en skål – jeg tog det op af dåsen med en ske – og endte nok med næsten at tage 300 ml.

Min bøtte målte ca 13×13 cm. og jeg kom vist til at efterlade dem i fryseren i en god times tid. Ups.

Den dejlige chokolade – skal smeltes bedre end jeg gjorde ellers har du sådan ca. chokolade ud over det hele, som jeg havde.

Jeg elsker en god nem opskrift, som kan tåle udsving. For jeg er sjældent særlig god til at følge dem til punkt og prikke.

Resultatet blev ikke særlig pænt, men de smager himmelsk!!

Mums! Gad vide om de bliver ved at være sunde, hvis man spiser mange af dem på én gang? 

Velbekomme! 😉

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Morten

    Dang, de ser lækre ud. Bliver lavet i juleferien

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg