Vi tænker tingene ihjel

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Vi er detektiver os kvinder! Alle ord bliver vendt og drejet. Vi tænker over hvert et ord – og alle ord bliver vendt og drejet, ofte så det ter sig værst ud.

Vi er detektiver os kvinder! Vi konkluderer en masse ting uden at kende alle faktorer. Hvis ikke vi får svar – så ‘sjusser’ vi os selv frem til et – hvilket for det meste gør det hele værre!

Men helt ærligt? Der er sgu da heller ikke noget ved gætteleg, i den kontekst? Sig det nu bare som det er!

Hvis man nu ser en fyr. Det er nyt – man er lidt usikker – man skal liiiige se hinanden an. Han skriver nogle ting – og vi analyserer jo på alt der bliver sagt og skrevet – alt! Vi ligger for meget i tingene! “Du sgu sød” – uuuuhh han er vild med mig, tænker vi. (Bare et dårligt eksempel for at vise hvor jeg vil hen)

Det er her, når vi selv begynder at ligge en masse i tingene – både på godt og ondt, at det går galt. De oooorker det ikke de mænd!

Hvad nu hvis man greb det sådan her an: Hvis han skriver at du er sød – så synes han bare lige at du er sød og finurlig eller lign., i den sammenhæng det nu kommer. Han er ikke vild med dig – før han skriver “Jeg er vild med dig”. Hvis du ikke lige hører fra ham – så er det altså ikke nødvendigvis fordi at han allerede har mistet interessen, eller har fundet en anden!

Iiiis på de damer! Det kommer fra en kvinde – som sgu selv synes at det er mega svært. Jeg er tilbøjelig til med det samme, at tage det hele i mig og sige – screw it! Kvinder er kvinder og mænd er mænd! Heldigvis kan vi elske hinanden for så mange andre ting. 

Men er der nogen der kan komme med nogle sjove historier? 
Om da Du legede detektiv f.eks, og det endte utrolig pinligt – fordi du som kvinde bare overreagerede helt vildt?

Jeg hører meget gerne fra Jer – med sjove eksempler!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg