Et nyt kapitel i mit liv

Picture of Mette Moff

Mette Moff

I dag er for mig bare i dag og specielt i dag har jeg ikke lavet det helt store , jeg har ikke kedet mig , for det gør jeg aldrig .Jeg har bare gjort det jeg havde lyst til.

INGENTING !

I dag havde jeg bare lyst til ikke at lave det HELT vilde , jeg har været til en job samtale, fordi jeg i morgen fratræder min stilling som social og sundhedshjælper. Jeg kunne ikke holde til faget mere og rigtig meget spillede ind . Det er bare ikke drømmen at være social og sundhedshjælper mere  , der gemmer sig så meget andet indeni mig ,som venter på at komme ud.

Jeg er en kæmpe drømmer ,og jeg har sat mig nogle mål for hvad jeg egentlig godt vil , jeg ville søge nye udfordringer indenfor den verden jeg i forvejen er i . Jeg vil ud i mængden og være synlig  igen  .Forstået på den måde at jeg vil ud og prøve noget nyt og mere spændende af.

Jeg syntes samtalen gik SUPER godt egentlig  ,Men der skal lige oppe i mit hoved ligges en plan på hvordan jeg griber det hele  an ,for det er et død spændende job for mig , i min videre udvikling indenfor salg og service.

Det er underligt at man skal væk fra faget igen som Social & sundheds hjælper, men det bliver godt for mig  , jeg kommer til at savne samtalerne med de ældre , men rent fysisk kan min krop det ikke mere .Derfor er der åbnet sig nogle andre døre for mig som jeg er for nysgerrig til at holde mig fra.

Så et nyt kapitel starter nu , og jeg glæder mig til mit nye arbejdsliv.

Kærligst Mette Moff

instagram
Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Tanketyven

    Spændende, glæder mig til at høre mere om dit nye job! 😀

  2. Uriah Heep

    Fortæl, fortæl … om dit nye job. Vi er vildt nysgerrige …

Skriv et svar

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg