Forladt Liderlig

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Hvad er nu det for noget, tænker du måske?
Men jo, den er god nok… Fredag aften blev jeg forladt helt til mig selv – STANG LIDERLIG! AMEN ØV altså, det sgu ikke fair, når man lige havde håbet på lidt hanky panky

Og forladt, det blev jeg ikke en gang i ordets direkte betydning, mere mentalt. For han var træt. Udkørt. Trængte til at sove. HVEM GIDER SOVE!?

Jeg burde egentlig bare have VOLDTAGET ham; revet ham rundt, men hvad nytter det, når han var død som en SILD!!! Jeg kunne da ikke bare ligge der og have lyst – eller kunne jeg? Egentlig så har jeg en god ven ovre i skuffen, men om jeg havde LYST til den lige der? NÆ nej sgu!!
I WANTED THE REAL THING

Kender du følelsen af at blive brændt af en fredag aften, hvor du lige har gjort alt klar til den helt vilde lagengymnastik? Den følelse sad i mig. Længe. Men det blev der ikke noget af. ØV for mig – SIGER JEG BARE.

Men så fordi der ikke skete noget på vores lagen i fredags, så kom der da et lille ÆRLIGT INDLÆG ud fra mig. Det, der skulle have været en ”SEXY FRIDAY NIGHT”, blev til en SKOD FREDAG!

… Fredag vandt jeg ikke kampen, men lørdag derimod… UHHH.

Kærligst Mette Moff

instagram
Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Macho

  Hmmm. Synes det scenarie virker bekendt 🤔
  Er det værre at manden er træt end når kvinden er?

 2. Karmus

  Dit indlæg er virkelig problematisk, men det orker jeg sgu ærligt talt ikke at gå i detaljer om, for det burde være åbenlyst på hvilke parametre. Et godt råd: slet det og skriv et nyt uden problematiske yderligheder. Det er kun fordi du er kvinde at ingen har påtalt dit sprogbrug før mig. Havde du været mand og skrevet det samme, var du blevet verbalt slagtet og hængt ud i pressen af vrede feminister og politikere. Siger det bare.

 3. Mikkel

  Hey smukke

 4. Casper

  Hej du kan advare skrive kender udmærket godt alt det der med at ligge op eller gøre klar men nothing happens

Skriv et svar

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg