Forladt Liderlig

Forladt liderlig

Hvad er nu det for noget, tænker du måske?
Men jo, den er god nok… Fredag aften blev jeg forladt helt til mig selv – STANG LIDERLIG! AMEN ØV altså, det sgu ikke fair, når man lige havde håbet på lidt hanky panky 

Og forladt, det blev jeg ikke en gang i ordets direkte betydning, mere mentalt. For han var træt. Udkørt. Trængte til at sove. HVEM GIDER SOVE!?

Jeg burde egentlig bare have VOLDTAGET ham; revet ham rundt, men hvad nytter det, når han var død som en SILD!!! Jeg kunne da ikke bare ligge der og have lyst – eller kunne jeg? Egentlig så har jeg en god ven ovre i skuffen, men om jeg havde LYST til den lige der? NÆ nej sgu!!
I WANTED THE REAL THING

Kender du følelsen af at blive brændt af en fredag aften, hvor du lige har gjort alt klar til den helt vilde lagengymnastik? Den følelse sad i mig. Længe. Men det blev der ikke noget af. ØV for mig – SIGER JEG BARE.

Men så fordi der ikke skete noget på vores lagen i fredags, så kom der da et lille ÆRLIGT INDLÆG ud fra mig. Det, der skulle have været en ”SEXY FRIDAY NIGHT”, blev til en SKOD FREDAG!

 

… Fredag vandt jeg ikke kampen, men lørdag derimod… UHHH.

Mette Moff

Mette Moff

Like & Share

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Mette Moff

Dette indlæg har 4 kommentarer

  1. Hmmm. Synes det scenarie virker bekendt 🤔
    Er det værre at manden er træt end når kvinden er?

  2. Dit indlæg er virkelig problematisk, men det orker jeg sgu ærligt talt ikke at gå i detaljer om, for det burde være åbenlyst på hvilke parametre. Et godt råd: slet det og skriv et nyt uden problematiske yderligheder. Det er kun fordi du er kvinde at ingen har påtalt dit sprogbrug før mig. Havde du været mand og skrevet det samme, var du blevet verbalt slagtet og hængt ud i pressen af vrede feminister og politikere. Siger det bare.

  3. Hey smukke

Skriv et svar

Luk Menuen