Forfølger du dine drømme …..?

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Forfølger du dine DRØMME…?
Efter en kæmpe nedtur i 2018 fandt jeg alligevel styrken igen til at vende tilbage med 180 KM i timen. Jeg var tæt på at lukke og slukke mit firma – HELT SERIØST. Jeg havde ingen gnist i livet, ingen ting. Jeg var helt nede, og jeg var så skræmt fra vid og sans, pga. et dansk firma have taget røven godt og grundigt på mig. Jeg var blevet lovet en hulens masse, de ikke kunne leve op til. De SMADREDE meget for mig. Det vil jeg fortælle mere om, men ikke nu.

Brænder du for noget, må du tage skridtet i den retning, du skal. Dette siger jeg, fordi at jeg var længe om at indse, at det, jeg egentlig hele livet har ønsket, først er blevet opfyldt sidste år . Jeg havde aldrig nogensinde turdet håbe på, at det skulle blive til noget overhovedet!

Der skulle åbenbart en masse ting til, før jeg indså, at jeg simpelthen var nødt til at gøre det – jeg var nødt til at tage det næste skridt! Jeg har nu taget skridtet, der blandt andet indebærer at holde fokus og kun gøre det, jeg virkelig VIL, og det jeg virkelig brænder for; at tegne med min datter, at designe vores eget tøj. Og så sidder man bare og tænker: ”KVINDEMENNESKE, hvorfor tog det så lang tid?!”.

Men pyt med, at det tog lang tid, for det sker nu, og jeg giver ikke op! Der er ingen anden vej til SUCCES end gennem én selv, og det er en lang og sej kamp, men det er så SINDSSYGT spændende at lave det, jeg selv vil, og det, hjertet skriger på.

Der er længe mellem vores kollektioner, men det har jeg det rigtig godt med, for så bliver det hele gennemtænkt og gjort ordentligt. Så jeg håber, I alle vil følge med i min fremtid og se, hvad der sker, for vejen mod SUCCES skal nok lykkedes, når bare man vil det. Jeg går hele vejen, om det skal være alene eller med datteren i hånden, så kommer det til at lykkedes.

Jeg har en god ven i himlen; det er min morfar, og han går altid med mig på min vej. Han er skyld i, at jeg tænker, som jeg gør nu. Tak morfar.

Så til alle jer derude: Lav det, der giver mening! Gør du det kun halvt, så kan du lige så godt se dig om efter noget andet, for vil du have succes, skal du gøre det helhjertet.

Kærligst Mette Moff

instagram
Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. Mia-maria Thomsen

  Amen. Gør altid det du brænder for, ellers brænder du ud. Sejt kæmpet tilbage ❤❤💋

 2. Det er nemlig det jeg gør smukke ❤️
  Tak for dine ord på min vej op igen 😘
  Kram og møsser din vej
  Mette 😘

 3. Gitte Larsen

  Så sandt skrevet 💕 For et par dage siden blev introduceret til noget, der bliver min succes og en masser andre, håber jeg. Og helt rigtigt skal man følge sine drømme og føre dem til succes 🌹🌹
  God vind med din succes.

  1. Hej Gitte
   Tusind tak ❤️
   Det lyder da vildt spændende vil du dele 😉
   Du må også have held og lykke med din succes håber for dig det bliver rigtig godt
   De bedste hilsner 💕
   Mette Moff

 4. Mette Egelund

  Du har så ret twin, drømmene skal ikke bare være i tankerne! Tankerne skal føre til handling! Brænder det i maven for at udføre dine drømme, så er det bare at sætte igang, hold fokus og DON’T give up❤️❤️

  Tak for ovenstående og giv dig selv en fantastisk dag! Du fortjener det❤️🤗🤗🤗

  Knus

  1. Kæreste TWIN.
   Du kan tro jeg bliver ved og jeg giver ikke op slet ikke 🙂
   Jeg jagter den til den er fuldført, jeg giver på ingen måde op selv om det til tider kan være svært at drive forretning:-)
   Og for hver gang der går noget galt så er det bare op på hesten igen THAT´S IT<3
   Undskyld mit sene svar men du ved jo som sagt jeg har hænderne fulde hverdag 🙂
   Må du få en dejlig dag SKØNNE TØS:-)
   De kærligste kram
   DIN TWIN

Skriv et svar

Picture of Mette Moff

Mette Moff

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg