At drømme – det gør jeg meget!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Og jeg håber virkelig ikke at jeg nogensinde stopper med det! Drømme får mig til at smile. Drømme får mig til at håbe. Drømme giver glæde, selv når de bare er drømme.

Og jeg taler ikke om den slags drømme, som sker når vi ligger og puttesover. Den slags drømme, som når vi vågner, slet ikke giver nogen mening. Ja ofte kan vi jo ikke engang huske dem!

Jeg taler om de drømme, som jeg har når jeg er lysvågen! De drømme som jeg har for fremtiden.
Det er sindssyg vigtig for mig, at jeg kan drømme uforstyrret. Jeg har slet ikke behov for, at nogen piller det ned og eksempelvis smågriner lidt og henkastet siger: Det sker jo aldrig” – nej! Med den attitude, så gør det ikke! Måske det ik’ sker – måske det sker. Meget er sket – og på sin vis, lever jeg delvis drømmen lige nu.
Selvstændig – med noget jeg elsker, nemlig det her univers – Kvinderudenfilter.dk. Udover det, optræder jeg med at synge for en masse skønne mennesker, og de kan li’ det! Fedt ik’?
Jeg har en dejlig søn og jeg fik ham inden jeg blev 25 – noget jeg altid har ønsket mig, og meget mere!

Visse ting har ændret sig, jeg troede at jeg ville være her nu – og have en ved min side. En samlever – en kæreste, en bedste ven. Men jeg kan ikke engang lige nu sige, at jeg mangler eller savner det. Jeg er faktisk okay – med bare at være mig, og så min dreng! Men det vender jeg tilbage til – for jeg har faktisk skrevet en del indlæg, i løbet af min single tid, med det i fokus – og det er ved at være noget tid siden sidst.

Jeg havde helt sikkert heller ikke set mig selv i denne lejlighed. Jeg vil såååå gerne have en have – i forbindelse med mit hjem! Sidste år anskaffede jeg os en nyttehave lidt herfra – og det er fint. Men det er sleeet ikke det samme! Jeg ønsker at kunne lukke døren op, og se på mine spirrende planter, og smukke blomster – at se hunden gå ud og rulle sig i græsset og min søn gemme figurer i hækken. Jeg savner at kunne tænde op i min lerpejs, imens mørket falder på og duggen stille falder.
Jeg har nemlig haft det……. Jeg nåede lige at snuse til et liv med rækkehus. Blomsterkrukker og haveleg.. Dog i al for kort tid.

Henne i vores nyttehave – ved jeg at vores lille drivhus hver aften, står så smukt, og lyser hele pladsen op. Det gør det fordi at jeg har nogle super fine solcelle lys sat op inde i “huset”.

Hvor ville jeg ønske, at jeg kunne sidde og drømme hver aften og kigge ud af vinduet, og få netop dét syn at se. Bare sådan en lille ting ….

En anden ting er, at jeg tror på mine drømme! Og jeg accepterer at de til tider ændrer sig. Jeg følger bare med, i så vidt et omfang, at det er muligt. Og hvor er det befriende, netop at kunne gøre det.

Drømmer du også meget?

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 3 kommentarer

 1. Kære Rikke. Du får helt sikkert en have, når du nu ønsker dig det såååå meget:-). Du skal bare drømme videre, manifestere hvad du virkelig ønsker dig og så køre alle dine ønsker, tanker, følelser og handlinger i samme retning. Det er noget af det, jeg er SÅ meget på for tiden, og jeg er vild med det. Det er så vildt, hvad vi kan opnå, hvis vi sætter alt ind på de høje vibrationer. Jeg håber virkelig, du får den have:-).
  Kh Hanne

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Hvor er du sød Hanne! Det er så dejligt at du følger med og er så god til at kommentere på vores indlæg herinde. Det skal du have stor tak for. Og du har bestemt ret! Jeg tror også på det selv! 😍 TAK!

   Kh Rikke

 2. Charlotte Falmer

  Hvis vi ikke har drømme, har vi ikke håb. Så drøm! Det er så vigtigt – og Ja, af og til sker det…andre gange ikke. Men der er i alt fald større chance for at det sker, når vi tror på det.
  Knus herfra – Charlotte.

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg