Bananpandekager

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

En lidt brunlig banan blev incitamentet til de her mega lækre Banan-pandekager! Jeg spottede en banan som lå og var blevet lidt brunlig i det. Enten skulle den ud snart- eller også kunne man vel lave noget med den!

Nå, men jeg havde heller ingen mælk – op ad bakke. Jeg så dog at der var nogle af mine søns kakao-mælk tilbage i køleskabet.
Såå bruger vi da kakao!

Så total på slum – lavede jeg lige nogle banan-pandekager!

  • 2 æg
  • En god sjat vaniljesukker
  • 2 modne bananer
  • Én dl. mel
  • Én dl. havregryn

    Jeg blandede bare det hele sammen, undtagen melen og havregrynene og brugte min stavblender – således at bananen blev ordentlig most. 
    Melen og havregrynene kom jeg i efterfølgende imens jeg piskede – for at undgå klumper. Jeg lavede min dej en anelse tyk i det.
    Så på en god pande med smør! Jeg hældte bare lidt ned, så det fordelte sig til små runde pandekager – altså fyldte de ikke hele panden.

    De bliver lidt tykke i det (for tyndere udgave – lidt mælk i ) og mætter faktisk lidt. 
    De smagte fantastisk med lidt nutella på og friske jordbær – HAPS! Min søn og jeg selv var FAN!

Kærligst Rikke

Like & Share

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Del gerne denne artikel
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg