Diagnosen mangler..

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

-udelukkende fordi jeg ikke opsøger den, men jeg er helt ok med mig! Det er ved at være lidt tid siden, at jeg har opdateret min blog her og det er egentlig for dårligt, når man tænker på at øvre etage kører konstant – og jeg egentlig skriver meget af det ned.

Jeg skal blive bedre til at dele det med jer.

Jeg har jo som nogen måske allerede ved, rigtig mange bolde i luften. Jeg jonglerer med utallige gode idéer som konstant passerer min hjerne. Jeg kan ikke gribe dem alle på én gang, så falder nogen af dem til jorden, men jeg samler dem op hen ad vejen.


Der er simpelthen så mange omkring mig, bedste veninder – søstre, kollegaer osv. der ikke fatter hvordan jeg kan køre i det gear jeg gør – men jeg føler egentlig selv at jeg har rimelig godt gehør for motoren, som indikerer om man er i rette gear.. Så jeg styrer selv den gearstang.
Jeg kan sagtens ligge mig ned på sofaen selvom det hele sejler – og så bare sige til mig selv ’det har du brug for Rikke’. 

”Diagnosen mangler – udelukkende fordi jeg ikke opsøger den..”

Jeg ved, at hvis jeg gik til en læge – med forstand på den slags, så ville jeg få konstateret ADHD. Men ved I hvad? Det gider jeg bare ikke få konstateret!
Er der andre der har det som mig?
Der er ikke nogen der skal fortælle mig, at der er ’noget galt med mig’, eller at jeg har brug for behandling.
Jeg fungerer jo med det tænker jeg. Om det så er smart tankegang – det ved jeg ikke.

Jeg synes jo at det er rigtig fint, at man får behandling – altså når andre mennesker får det. Jeg har nogle tæt på mig også, som bliver medicineret efter ADHD. Det er super sejt at opsøge ‘hjælp’.Jeg har nok bare besluttet, at det ikke er for mig.. Der er vist mange former for ADHD.. Jeg tror at mit er temmelig givende. Jeg tror mit drive kommer sig deraf bl.a. Også mit temperament, som så ikke altid er lige godt – men uden mit drive, var jeg ikke her idag!
Pt. har jeg jo mit første event på trapperne. Det optager mega meget af mit fokus og min tid – men gud hvor jeg synes det er skide spændende! Jeg håber at jeg skal stable mange events på benene – men for at det skal lykkes, så skal det første her blive en succes uden lige. ..Såååe det skal det bare blive! 

”Jeg er helt ok med mig..”

Jeg er langt fra struktureret – jeg er sindssyg dårlig til planlægning, men – jeg får det altid til at fungere i sidste ende. Jeg giver andre stres på mine vegne, mere end at jeg stresser mig selv.
Men jeg er helt ok med mig.. Jeg er helt okay med mig – fordi at jeg ved, at jeg ikke står om 10-20 år og kigger tilbage og er ked af alt det jeg ikke fik gjort. Alt det jeg ikke fik prøvet af..
For jeg gør det! Hele tiden..Med eller uden diagnose, og uden rigtig at kende min vægt og i stedet bare kigge mig i spejlet – så lever jeg med mig, som jeg er. Gør du også? ….

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg