Fra en måned uden mit barn, til en måned med…

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Det er lidt tid siden at jeg delte i bloggen. Oliver har været væk i næsten en måned – på ferie på Costa Rica med hans far bl.a. Nu er han hjemme igen, han kom hjem knap 2 dage før jul og det har været skønt at få ham hjem.

Imens han var væk, stod tiden ikke stille. Jeg savnede ham meget. Hurra for FaceTime m.v. – som jo trods alt har gjort at man kan føle sig lidt som en del af noget, på afstand. Han havde krise efter en uge ca. Dér savnede han mig, meget – men så blev det bedre derfra. Han savnede og glædede sig til at komme hjem – men han hyggede sig og havde en masse fede oplevelser. Jeg modtog en masse billeder fra hans far løbende, således at jeg kunne følge lidt med.

Jeg tror at jeg ubevidst fyldte min tid ud, så gik det hele også det hurtigere jo. Så bl.a. derfor blev Visuelle børn født. Min nye lille virksomhed, et krea-univers – som jeg elsker.

Se mere her: Visuelle børn

Nu skal jeg så lige knække koden til hvordan jeg når ud til en masse børnefamilier – uden at det skal koste alverden. I en spæde start på et projekt – er der jo sjældent alverden at komme efter. Alt hjælp modtages med kyshånd!

Jeg har talt med Oliver om projektet masser af gange – så jeg glædede mig også til at fortælle ham om det, og vise ham hvad jeg har lavet indtil videre. Hans favorit var klart Fortnite plakaten – som jeg også havde sørget for hang på hans værelse til han kom hjem.

Jeg havde mange tanker faktisk, inden han skulle vende hjem igen. Jeg vidste at han nok mere eller mindre havde været veganer på hele turen. Og jeg var lidt små nervøs for hans mave – når først den i en måned har vænnet sig til frugt og grønt – og så skulle hjem til juledage. Men det er faktisk gået fint..

En anden tanke gik på tidsforskellen. De er 7 timer tilbage på Costa Rica. Og jeg har aldrig selv været så langt væk hjemmefra – så jeg har ikke mærket på egen krop – hvad jetlag osv. vil sige. Det er nu gået okay. Men han har haft super svært ved at falde hen om aftenen/natten – og har sovet længe. Jeg har vækket ham hver dag, og forsøgt at vække ham tidligere og tidligere. Nu går det fremad, i den rigtige retning.

Vi skal have Oliver frem til slutningen af januar. Hans far og farens forlovede samt Ollis lillebror er stadig på Costa Rica. Det var Ollis farmor som rejste hjem med ham.

Så om lidt er der noget af en hverdag som skal tilrettelægges. Vi er jo ikke vant til at have barn på fuldtid. Og med mit job som salgschef og Mr. A’s job som chef – så er der bare noget af et puslespil som skal gå op. 

Men det skal nok gå – og det bliver nu dejligt! 

Tak fordi at du læste med.

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg