Jeg glemmer mere end jeg plejer

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg har travlt for tiden! Rigtig travlt. Og jeg føler mig sådan set bagud med alting!

Jeg synes at mine dage er fyldt op – og alligevel er der tusinde gøremål, som jeg kommer bagud med. Kender I det?

Jeg glemmer også langt mere end jeg plejer. Jeg kan egentlig ikke prale med nogensinde at have haft elefant hukommelse – min søster og jeg har altid kaldt vores for “Guldfisk-hukommelse”. Vi har det fra min far. Siger vi – men han har den endnu, så det kan vi ikke engang undskylde os med.

Men lige i øjeblikket, der er den gal!

Og jeg ved godt, at det er fordi at jeg har tusinde ting om ørerne. Men man kan i hvert fald lige have sagt noget til mig, så går der 2 sekunder – og så det væk!  Pist væk!

Jeg kan indtil videre smile lidt af det, fordi det næsten er ufatteligt. Men det bliver nok ikke ved at være sjovt.. 
Jeg er i hvert fald kommet til et punkt, hvor at jeg Skal skrive alt ned i kalenderen!

Jeg skal også helst gøre de ting jeg nu sætter mig for, eller svare på det jeg nu skal svare på, med det samme! Ikke om lidt – men nu!
Ellers.. ja, så glemmer jeg det.

Vi modtager en del ansøgninger hos Kvinderudenfilter.dk for tiden. Fra Kvinder som gerne vil have deres eget skriverum, deres egen blog hos os – og det er møg fedt!

Vi modtager også skrivelser fra kvinder som bare gerne vil dele en enkel skrivelse – både anonyme og dem med navn, og det er fantastisk!! Men lige nu, lige nu er der kun mig!
Kun mig som skal varetage det hele – og det lyder måske ikke som meget, de få ting jeg lige opremsede – men der er meget!

Der er også “support” til de dejlige kvinder som har deres Blog på Kvinderudenfilter.dk. Jeg er På, hele tiden. Konstant På!
På mailen. På Facebook. På Snap. På Instagram – på telefonen osv.

Af samme grund, kan Jeg ikke se mig fri for at tage min bærbare computer med på ferie. Om aftenen bliver jeg nød til lige at ligge indhold op fra de som deler, dele indlæggene – også fra bloggerne på Kvinderudenfilter.dk, på de sociale medier osv. Ja og så skal jeg også være til rådighed for bloggerne mere el. mindre.

Men! Jeg har brug for den her ferie! Den har været tiltrængt længe – og jeg glæder mig ustyrligt til den! Så om dagen – skal jeg pjatte, grine – drikke – spise, pjaske og hygge med min søn, min storesøster, min svoger og niece.

Jeg satser på en DEJLIG ferie! Og jeg vil helt vildt gerne Update derfra!

Hvilken type updates vil I helst Se?

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 3 kommentarer

 1. Lisbeth Wolter

  Så få updates som muligt… for du skal slappe af og nyde din ferie. Ellers ryger du ned med stress inden kort tid og det har hverken du, din søn, din familie eller Kvinderudenfilter.dk gavn af. Pas på dig selv Rikke, ingen andre gør det for dig ❤️

 2. Tanja Thomassen

  Kender det om nogen, man skal passe på med, at det ikke for alvor udvikler sig til stress (har været der og mistet en del hår og hukommelse på den konto):( Håber du kan huske min aftale og at den er nedskrevet i kalenderen.
  Kh Tanja

 3. Charlotte Marie Isabella Falmer

  Kære Rikke. Jeg er SÅ enig med Lisbeth; så få som muligt så du kan slappe af. Men nogle gange er det sådan, at det arbejde, der er ved at give én stress, samtidig er det arbejde, der giver én livsglæde. Sådan har jeg det, for mit job er min interesse. Og så er man heldig, den er jeg helt med på! Men, når jeg synes, det topper, så tager jeg et par dage, hvor jeg “arbejder hjemmefra” – Det er fantastisk. For så kan jeg sove lidt længere, gå med hunden når jeg har lyst, lave nespresso eller gå i haven og tænke lidt….kort sagt; min dag bliver anderledes skruet sammen og det giver mig mere energi og mulighed for at sortere i arbejdet. Men – det er sådan jeg fungerer. Der findes garanteret kvinder, der ville blive top stresset over at skulle være hjemme, hvor der så er så meget andet, der kalder. Alt det der går under navnet “huslige pligter” Min pointe er egentlig Rikke, at jeg tror, du gerne vil poste fra din ferie – og så skal du nyde at gøre det, men du skal ikke gøre det, fordi vi andre gerne vil se nogle posts fra dig. Det her, er jo chancen for at slappe af med din familie, og når du så flyder på en liggestol, eller bader med din søn, eller I er ude at sejle, dykke, klatre eller hvad I nu skal – så er det måske lige dér du siger/tænker: Det her! det skal sgu lige postes! og SÅ vil vi rigtig gerne følge med. Rigtig god ferie og pas på dig selv.

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg