Jeg har bygget rede! Se babyværelset

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Der er da ikke noget hyggeligere, end at gå og gøre klar til at baby kommer til verden, på den anden side af maveskindet. Vi er ved at være i mål herhjemme. Der er da lidt småting der mangler – lidt billeder på væggene – en uro og sådan lidt, men i det store hele, så er vi ved at være på plads.

Jeg er gået med et look, som i virkeligheden nok er ret moderne, uden så mange farver. For mig, giver det en rolig wibe til rummet, som jeg bare elsker. Og farverne skal tids nok komme – med al legetøjet – det er jeg slet ikke i tvivl om. Jeg elsker det nye, blandet med lidt rustikt og gammelt, det går nok igen i hele vores hjem.

Ikke nok med at jeg viser jer værelset, som det står nu – så skriver jeg også hvor de forskellige ting er købt – således at alle de spørgsmål er besvaret på forhånd. Men jeg vil gerne understrege, at der ingen reklame er, alt er købt og betalt for på almindelig vis. 

Jeg synes personligt at de fleste pusleborde som findes derude, de flotte af dem, er alt for dyre. Så vi har valgt at købe en kommode fra Ikea, og en pusleplade som passede på, fra Ønskebørn. Puslepladen kan vi rykke som vi selv mener at det er bedst, hvis vi eksempelvis gerne vil have afsætningsplads på begge sider af pladen. Det eneste man skal tænke over med denne løsning, er at der kommer et mellemrum, et ‘gab’ fra kommoden og ind til væggen, grundet puslepladen, som tager plads bagtil. Det kan man let fixe, hvis det generer. Puslehynden er den fra Leander. De kasser som jeg har valgt, til at dele skufferne lidt op, er stofkasserne fra Ikea. Jeg har valgt at inddele efter størrelse. Det søde skyspejl er fra Villavejen.

Sebra sengen har været et stort ønske, og den kan jo købes i rigtig mange webshops, samt i babysam hvor vi købte vores. Vi har valgt farven Dark Grey. Bunden kan hæves i sengen, til når baby er lille – og sænkes til når baby bliver større. Siderne kan tages af, så den er ‘åben’ – og så kan den forlænges til Juniorseng. Så denne seng får han/ vi glæde af i mange år. Sengetøjet er fra Jysk, til kun 60 kr. Det runde gulvtæppe er fra Ikea. Drømmefangeren købte jeg på et marked engang. Bambus ‘opsatsen’/skamlen – jeg ved ikke havd jeg skal kalde den, er fundet brugt på DBA,

Knagerækken fandt jeg i Netto, den var en del af deres spotvarer en uge. Jeg elsker Netto og deres spotvarer, det er ikke hver uge der er noget som tiltaler mig, men det er ofte. Babynesten fandt jeg i Harald Nyborg til 99 kr. Jeg har været i tvivl om jeg overhovedet ville have en babynest – og de koster ret meget, hvis man kigger i ønskebørn, babysam og hvor de ellers har den slags. Så da jeg så denne, som ganske vist er en anden kvalitet – dog stadig i god kvalitet, Oeko-Tex, så var jeg ikke i tvivl. Så kan vi da prøve det og se om det er noget for os, tænkte jeg.

Ammehjørnet. Stolen og den tilhørende puf er købt brugt på DBA. Men jeg ved at det fås i Jysk. Loftlampen er fra Ikea, men umiddelbart udgået nu. Den lille hylde, hvor jeg kan have et glas vand stående, eller en Pepsi Max imens jeg ammer, er fra Jysk – og er lige nu på tilbud til 65 kr. Det fine ræve pudebetræk er fra H&M home. Ammepuden er fra Harald Nyborg til kun 129 kr

Det var vist det. Jeg håber at det har kunne inspirere lidt, om ikke andet – at du har fundet det hyggeligt at kigge med her på Babyværelset.
Én ting er sikkert, baby er ligeglad til at starte med, og nok i lang tid – men vi andre får en dejlig fornemmelse når vi går derind, og det er også vigtigt.

Tak fordi du læste med.

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg