Jeg trængte til at hive stikket ud

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Og det har jeg gjort! Så meget, at jeg dårlig har kunne finde på noget at skrive om – selvom at der egentlig har været masser…

Jeg kunne skrive om “Engelske hooligans” – “Uopdragne unger og dumme forældre” – “Dværgen på hotellet” – “Ekstra kilo – jeg skyder skylden på all-inclusive konceptet” og meget mere.. Men mon ikke det kommer!

Jeg har valgt at holde ferie, og nu hvor vi er her – blev det nemmere end jeg troede!
Jeg har slet ikke haft tid til at sidde med computeren og skrive og gøre ved. Jeg passer mine “Apple-martini’s” – min tan under solen (som så blev til at jeg blev forbrændt) – hyggen med familien – fjolleriet med min søn – badningen i poolen, shoppingen af tasker –  overfald af buffeten – læs: Jeg har spist alt for meget! 

Jeg tager både et mere klart hovede med hjem, flere kilo samt stor tilfredshed!

Min søn har flere gange sagt: Mor! Jeg er så glad for at du bestilte den her ferie, hvis ikke det var for dig – så var jeg derhjemme lige nu! 

Haha.. børne logik! Elsker det!

Men jeg er også glad for det.. meget. Det var lige hvad jeg/vi trængte til! 

Til alle der spørger – vi er på Ramada Resort Kusadasi and golf, i Kusadasi – ved Ismir i Tyrkiet. Det er et 5 stjernet hotel og det både ser og mærker man! 

Lækre værelser, god service – kæmpe buffeter med stor variation – hvis man vælger All inclusive som vi har gjort. Ellers har hotellet flere ala Care restauranter. Flere børnepools – vandrutsjebaner – gode aktiviter for både børn og voksne med mere. Det er også et “Afslapnings område” – med store lækker pool. Det hele kan godt anbefales! 

Og nej – det er ikke Reklame, jeg ville bare lige dele informationen med jer her – da flere har spurgt.

Skrev lige dette indlæg imens at der er ro i lejren. Oliver sover endnu – og jeg kan strække den lidt endnu med at vække ham, så det gør jeg.. Jeg har lovet at vække ham, sådan at han kan nå den ‘gode morgenmad’, den store buffet med pandekager og al mulig lækkert. Den slutter nemlig kl 10:00.

I ønskes alle en dejlig dag! Idag er det sidste dag her, imorgen går turen “desværre” hjem igen. 

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg