Kosttilskud – for bedre hud

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg opdagede for noget tid tilbage, et brand som hedder Oslo Skin Lab. Jeg var inde og læse om det. Det er kollagentilskud – som skulle have en god effekt på min hud. Spændende..

Det måtte jeg prøve, af flere årsager som jeg kommer ind på.

Jeg gik igang, og det er nemt. Det er pulver som jeg kan komme i hvad som helst nærmest. I mit glas vand – i min kakao – i min suppe – og det smager ikke af noget! Det er jeg fan af!

Jeg må indrømme at jeg altid har været ekstrem dårlig til at huske at tage noget på daglig basis. P-piller også eksempelvis. Men det gik faktisk rigtig godt med lige præcis det her – da jeg sørgede for at have nogle af dem på kontoret – nogle i tasken osv.

I får lige lidt fakta!

The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen er et kosttilskud – et højkvalitets-kollagenpulver.

Produktet kan øge hudens elasticitet, det kan udglatte huden, give færre rynker og mindre appelsinhud. Sidstnævnte var det som tippede mig, for det er altså en tendens jeg har, det åndssvage appelsinhud – tilmed nubret hud på lårene. Vi har alle hver vores komplekser – dette er bl.a. mine.

I én pakke, får man 28 små dagsdoser, som allerede er doseret for én.

En pakke rækker altså derfor til 4 ugers brug. Det er da nemt! Og så indeholder det kun én ingrediens: 100% hydrolyseret kollagen – der er altså ingen tilsætningstoffer eller ekstra kalorier.

Du kan læse lidt mere fakta, her.

De sagde til mig, hos Oslo skin lab, at man skal tage det i ca. 8 uger – før at man kan forvente at se resultater. Nogen kan selvfølgelig se resultater før og andre lidt efter.

Jeg har en indrømmelse!

I som følger mig, ved at jeg nok er lidt stresset pt. Jeg har utrolig mange ting at se til.
Så da de første 4 uger var gået – ramlede det dels sammen med ferie, uforudsete ting i iværksætteriet m.m., som gjorde at jeg kom ud af min rytme med at tage det her fantastiske kosttilskud.

Jeg kalder det fantastisk fordi at jeg allerede efter de første 3-4 uger mærkede en forskel.
Min hud blev blødere! Jeg har haft sådan nogle små – ikke knopper, men nogle bitte små et eller andet på mine lår, på mine ben – som jeg har været ret selvbevidst omkring når jeg selv kørte hænderne henover. Og dem mærkede jeg pludselig ikke! Jeg kan huske at jeg talte i tlf. med min veninde, da jeg sidder og “aer” mine lår – hvortil jeg udbryder, “Eii, jeg har bare vildt bløde ben for tiden”. “Øeh okay”, lød svaret i den anden ende. “Hvorfor har du det siger hun så?”

Til at starte med skulle jeg lige tænke mig om, men så slog det mig!
Selvfølgelig! Mit kosttilskud! Kollagenen! Og jeg fortalte hende om det – ligesom at jeg nu vælger at fortælle jer om det.

Jeg vil nu komme igang igen – for nu er de altså ikke helt så bløde mere, mine ben – synes jeg.. Jeg kan faktisk godt mærke, at jeg har stoppet processen og det er jeg træt af. Lækker hud er bare noget som man virkelig gerne vil have – og jeg kunne virkelig mærke en forskel!

I øvrigt er jeg ret vild med emballagen! Det er altså lækkert! Og så kan man vente med at betale til man modtager produktet!

Hvis man er medlem, så får man det dels billigere – og så modtager man en ny pakke pr. Automatik hver 4. uge når det er tid til at tage hul på en ny. Fantastisk koncept – og god service.
Hvis du har lyst til at prøve det får du automatisk 40% rabat på første pakke på medlemskab og herefter 30% på alle fremtidige pakker, via dette link: Prøv THE SOLUTION – Anti wrinkle collagen.

Jeg kan anbefale det – uanset om det du har kompleks omkring, er rynker, nubret hud, appelsinhud eller hvad det er.

Hvis du kunne tænke dig en bedre hud – er det her værd at prøve!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg