Müsli-skyrboller – nemme at lave.

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg ville prøve at lave skyrboller en aften – så jeg fandt en opskrift. Og så fandt jeg en mere og en mere – men jeg manglede nogle af ingredienserne til alle de opskrifter jeg fandt.

Så jeg prøvede mig frem og fandt på mine egne müsli-skyrboller, som faktisk smager super godt!
Af den simple årsag deler jeg den med jer.

En bolle med gods i – og god smag.
Men vigtigt af alt – er den nem at lave, og det er jeg total fan af.

Müsli-skyrboller

Du skal bruge:

145 gram havregryn
1 spsk 5-kornsblanding (du kan også bruge andre frø)
1 spsk græskar kerner
1 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 lille håndfuld tørret tranebær (ca. 25 gram)
2 æg
175 gram natural skyr

Sådan her gør du:

Alt det tørre blandes sammen, tranebærrene hakkes groft – og i den blanding, Æg og skyr kommes i blandingen.
Det røres bare rundt med en ske – massen bliver ret klistret.
Jeg lod det lige hvile et kvarters tid – og så formede jeg 6 boller med hænderne. Bollerne bages i ovnen i 20 minutter, i forvarmet ovn – 180 grader varmluft.

Én bolle vejer ca. 65 gram, og der er ca. 175 kcal. i.

Velbekomme. 😋❤️

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Del gerne denne artikel
Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg