Nye vipper!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Skønt! Det er altid en fornøjelse at være hos LashPit by Julie! Idag har været en dejlig dag! Det har været én af de dage på job, hvor man virkelig føler man har nået meget. Kender I det?

Det ret så tilfredsstillende når man går derfra..


Efter job skulle jeg hjem til min vippe-dame – det kalder jeg hende! Hun er min vippe-pusher og hun er super dygtig! Jeg har gået hos hende i et års tid nu og jeg er altid lige glad når jeg går derfra!

Der er så mange ting som kvinde at vedligeholde.. Hår, negle, vipper, kropsbehåring og hvad ved jeg.. Vipper er dog én af de ting jeg sætter rigtig meget pris på. Jeg er simpelthen så glad for det – og jeg blev ‘addicted’ allerede efter første gang jeg prøvede det!
Pludselig, føler man sig knapt så ‘grim’ uden make up. Man ser knap så træt ud om morgenen – og hold nu op hvor er det bare super lækkert ikke at være sort under øjnene mere nogensinde! Vipper det spiller! Man vælger selv sit ‘look’ – sin længde m.m. Det en snak man tager med sin ‘vippe-dame’ inden hun begynder på sin smuksering af dig. Også om det skal være volume lashes eller single lashes. Hun kan rådgive dig!

Jeg kan f.eks. godt lide, at de yderste vipper er lidt længere. Det giver mig lidt ‘bambi’ øjne – og det synes jeg er lækkert! Personligt er noget af det bedste ved at ligge der på den briks, når Julie kører den lille børste ned over min vipper – når hun reder dem, så kan man virkelig mærke forskellen, de er mange – og de er lange og jeg er vild med det!

Jeg kan virkelig varmt anbefale LashPit by Julie.
Hun er dygtig, sød, behagelig – og du er glad når du går der fra! 🙂

Hvis du gerne vil prøve at have flotte bambi vipper og slippe for mascara lægningen hver morgen, det sorte under øjnene – og den hængte kat der møder dig i spejlet om morgenen – så kan du spare 10% på et helt sæt nye lækre vipper hos Julie!
Alt du skal gøre er at skrive ‘Kvinderudenfilter.dk’ – når du booker en tid hos hende!

Du kan finde hendes officielle facebookside her: LashPit by Julie

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg