Projekter i hjemmet

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg har ofte brug for forandring i hjemmet – brug for at fornye lidt. Jeg elsker den lidt ‘rå’ stil. Råmaterialer, træ – beton, DIY, loppefund – kombineret med nyt og trendy.

Mit hjem er dog langt fra som jeg ønsker det.

Jeg bor i en lejelejlighed, i en ikke særlig flaterende ejendom (Det er pænt sagt). Lejlighederne er som sådan pæne nok, indvendig. Men der er visse ting som ikke helt spiller. Bl.a. er hele lejlighedens vægge samt lofter beklædt med savsmuldstapet. Hader det!

Men det er også begrænset hvor meget at man har lyst til at kaste i af økonomi, når nu at det er en leje lejlighed. 
Hvis jeg havde *øven fuld af penge – så rev jeg hele køkkenet ned og fik lavet nyt! Nøj det gad jeg godt! 

Køkkenet er bare sådan et sted, man virkelig gerne vil have spiller. Jeg er f.eks. helt syg med samtale køkkener. Jeg elsker dem! 
Jeg vil så gerne stå og hygge om maden – imens min søn sidder og tegner på den anden side af ‘køkken-øen’ – og så kunne jeg lige lange noget kold saftevand hen til ham, med sugerør til, fordi – at det bare er det bedste…  
Kæmpe ønske er altså: #nytkøkken ♥

Et andet stort ønske ville være at jeg fik lagt nye gulve i hele hytten (jeg har haft en lidt utæt hund). 

Og så synes jeg bare at gulve gør sindssyg meget for det generelle look og kan ændre utrolig meget. Sildeparket gulve er sindssyg smukke!
#nyegulvetak ♥

Some day…

Nå men til de nuværende og næste projekter i lille villa villa kulla!

Jeg har jo fået revet noget væg ned imellem stuen og soveværelset.
Det skal fixes, ganske enkelt. Kanten skal gøres fin hele vejen rundt – der skal skrabes rester af skum væk, så skal der nogle lister på og spartles ud.
Og så skal jeg have bygget mig en skydedør.
Yes – DIY projekt. Det glæder jeg mig til at vise jer – når jeg får den lavet. Den bliver noget anderledes og ikke noget man ser så tit – som altid har jeg idéen og designet i hovedet – og får nok lidt hjælp til finishen 😉 Så god er jeg nok ikke med en stiksav!

Jeg skal også have malet nogle vægge. Jeg er helt vild med kalkmaling. 
Det betyder at der skal rives noget tapet ned, inden at jeg kan male. Men det giver en lidt varm, rustikt og hyggeligt look – ligesom jeg kan lide det.

Og sidst men ikke mindst (for nu) vil jeg gerne have vinylgulv ude i køkkenet. Jeg har en hund som har været lidt utæt, som nævnt – og det er altså trukket ned igennem lakken og det ligner *ort!

Projekt Olivers værelse.. (Et on-going project)

Oliver har fødselsdag til januar – så nu begynder trængen til at lave om derinde, at melde sig! Jeg har lyst til at ændre igen! Lave det endnu mere sejt.. Jeg har nogle idéer – som altid. Nu får vi at se hvad det bliver til..
Tankerne begynder tilmed at melde sig for hvornår det egentlig kunne være relavant at bytte om på de to værelser – så han får det store. Men det tror jeg trods alt jeg venter med lidt endnu.. Det er stadig begrænset hvor meget han bruger det. Han vil helst være hvor jeg er… 
Det vil jeg bare nyde så længe det varer…

Jeg melder ind når der er sket nyt, jeg glæder mig til at dele det med jer.

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg