Skal man nogensinde stoppe med at date?

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg mener, selvom at man er i et fast forhold – er det så ikke super vigtigt at blive ved at date? At holde fast i dér hvor den spirrende forelskelse startede?

Jer som følger med, ved at jeg er romantiker. Og når jeg møder kærligheden – så håber jeg ikke at vi nogensinde stopper med at date! Jeg håber at vi bliver ved at fornye kærligheden..

Hvad er en go’ date egentlig? Hvad synes I?
Jeg synes at en go’ date er en hvor man har grint en masse. En date hvor man hverken har følt sig pinligt berørt eller hvor der har været akavede stunder, men tværtimod hvor man bare har følt sig tilpas! Man kan ikke stille mange krav til en første date som jeg ser det – men et succeskriterie må klart være, at man har følt sig tilpas.

Hvad skal der så ske?
Jamen .. altså! Jeg ved godt at mange er skræmt af det med at gå ud og spise på en første date. Jeg har hørt fra flere, at det kommer sig af frygten for at det netop bliver akavet eller at personen man sidder overfor er så langt fra noget man kunne tænke sig – og så skal man først igennem maden, før man kan tillade sig at gå.

Men altså! Jeg er jo meget fan af mad – elsker mad! Og kan jeg ikke finde glæden i ham jeg sidder overfor, så kan jeg det forhåbenligt og højst sandsynligt i maden.

Desuden, ville jeg nok have gjort mit forarbejde ret godt, sådan at jeg ikke blev vildt overrasket når jeg mødte vedkommende.
Man kan også gå en tur eller mødes til et glas vin et sted. Jo jeg kunne sige kaffe – men jeg har aldrig lært at drikke det – og det dæmper ikke nerverne! Eller gør det?

Det er super længe siden, at jeg har været på en date. Som i meget meget længe siden. Jeg har ikke orket. Og hele det her online/virtuelle univers – har ikke gjort noget godt for det.

Men jeg har sagt ja til en date nu. Hvad sir’ I så? Jeg mødte ham tilfældigt i den virkelige verden – tænk at den slags stadig sker?? Og da jeg mindst ventede det …. Han var hverken top underlig – og jeg skal ikke frygte at han ligner en anden end på billederne – Og, jeg har set hans kropssprog. Det betyder altså meget. Han virker super sød – så jeg er sikker på, at det bliver hyggeligt!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Anja

  Held og lykke med din date – kan huske da jeg var på første date med min mand (25 år siden) – sommerfugle og glad forventning – vi var i biografen – og fik en øl bagefter. 😍 det er blevet til mange skønne dates efterfølgende – man skal aldrig stoppe med at date

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Iihh hvor skønt Anja 😍🌸 Det er jo en solskinshistorie! ☀️ Nej vel? Tillykke med jer og jeres kærlighed!

 2. Linda

  Jubiiii hvor spændende med en date! Det vil jeg glæde mig til at høre mere om 😍 Min mand og jeg dater stadig. Det er svært for os at ta’ ud af huset så ofte men til gengæld sørger vi for at date herhjemme. Vi har voksentid/kærestetid og jeg tror det er med til at holde vores forelskelse kørende på 8. År ❤️❤️

  1. Rikke Ganer-Tolsøe

   Jaaa der skal nok komme lidt om det 😝
   Iiih hvor er det skønt Linda! 😍 Elsker den slags – og I er fanme et godt hold! ❤️

 3. Liselotte

  Hej jeg er gift og er 58 år , vi har det godt sammen ! Men ingen sex. Det savner jeg. Derfor skal jeg på en date ! Snart med en kær ven, glædet mig 😄

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg