Til Anders’erne fordi, at med Jer – er det bedre!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg er så privilligeret at møde mange dygtige mennesker, her på min vej igennem livet.
Det gør alting Så meget federe, når man kan lade sig inspirere og udvikle sig, sammen med andre også.

Jeg er så møg heldig, at jeg bl.a. har mødt Anders’erne. Anders’erne er dygtige musikere! Musikere som er med til at gøre mig som musiker, bedre! Jeg har ‘kun’ min stemme. Og den er jeg så glad for at være blevet beriget med. 

Og selvom at jeg rigtig gerne ville – så bliver det nok ikke nu, imens jeg udlever min iværksætterdrøm, at jeg får tid til at lære at spille et instrument. Men måske, når jeg bliver en ældre (jeg blir’ aldrig ‘gammel’) krøllet dame, at jeg i stedet for at strikke, sætter mig med YouTube tutorials og en guitar. Hvem ved. Jeg kan faktisk, som jeg skriver det her, se det for mig. Det da en mægtig idé!

Nå, men tilbage til Anders’erne. 

Jeg mødte den ene Anders, Anders Brandt – for længe siden, via et musik netværk som jeg er en del af. Et fantastisk netværk hvor ‘ukendte’ som ‘kendte’ kan få lov at komme og vise hvad de kan, skøn underholdning krydret med en masse rå talent, god mad – drikke og søde mennesker. Anders spillede i bandet – han både spiller guitar, synger top fedt og er simpelthen så sød.

Den anden Anders, Anders Wittorff, blev jeg introduceret for, af en fælles ven, som kunne se at der kunne være en god synergi imellem ham og jeg. Og det var der bare! Lige fra jeg mødte Anders første gang, er vi faldet total i hak. Med god personlig kemi – og fælles øre og interesse for musikken, kan vi bare noget sammen. Anders er tilknyttet et super lækkert studie – hvor vi både kan indspille og producere musik. Og vi er igang med at lave vores eget!
Anders er dygtig producer, samt lydtekniker – god på guitar – ooog jeg har faktisk hørt Anders synge lidt – og det kan han sørmer også.

Fælles for begge, har de et helt fantastisk musik-øre. 

Jeg skriver jo mine egne sange – tekster/melodier. Men jeg kan hverken noder eller andet. Så jeg er dybt afhængig af, at dygtige mennesker som Anders’erne, kan høre mig synge min sang, og derfra ved præcis hvilken tone jeg synger i – og i øvrigt lære at spille mine sange, på ingen tid. Jeg bliver lige imponeret hver gang – og simpelthen så glad, fordi at min egen musik – kontra cover numre, gør så meget mere for mig. 

Jeg har ALTID elsket at skabe mit eget. Det har altid været min drøm, og på mange måder udlever jeg den drøm lige nu. Både med Kvinderudenfilter.dk – mit eget personlig navn/brand – og så musikken.

En kæmpe kæmpe tak, til sådan nogle mennesker som Anders’erne. Som GIDER at hjælpe mig, som GIDER mig og min musik. Som tager med ud og optræder – og gør det så meget federe. Ikke kun for mig, men også for de som lytter og ser på. 

Jeg Elsker akustisk musik – og selv når jeg synger cover numre, så kan jeg meget bedre gøre det til ‘mit’ sammen med ‘en Anders’

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Anders

  Det er altid godt med en dygtig Anders i sit liv 😉

 2. Heidi

  Hej Rikke 😊

  Super flot skrevet.
  Nu kender jeg den ene af dine Anders’er.
  Anders W., han er knald dygtig og det dejligste menneske.😊
  Glæder mig til at se hvad jeres samarbejde ender ud med.
  Håber en dag at være så heldig at i optræder et sted i nærheden 👍🙏

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg