En hjælp til din kære mobil

Picture of Tatjana

Tatjana

⋆ SPONSORERET INDLÆG ⋆

Okay! Nu bliver det sgu en smule nørdet, men bær over med mig.

Kender I det med at den gamle telefon bliver smadret og man derfor er nødt til at investere i en ny smart sag?

Der sad jeg tilbage i december og investerede derfor i en lækker Huawei Mate 20 pro – primært grundet dets kamera. Man er vel lidt Instagrammer/blogger.

Men med en ny telefon, skal der helst også en masse lækkert tilbehør til, ikke? 

Muligvis.

I hvert fald en rigtig god idé, hvis man som jeg, er en kende klodset i perioder (eksempelvis, som at tabe sin telefon, nye telefon for øvrigt, ned af trappen og langsomt dø indeni) og/eller har et barn, som elsker at afprøve ting i kaste øvelser. 

Derfor allierede jeg mig igen med MOBILCOVERS.DK, som har stort set alt i tilbehør til din smartphone. Faktisk også til din tablet, hvis du besøger TABLETCOVERS.DK.

De har i hvert fald en masse lækkert gøgl til min – og er der noget jeg er helt pjattet med, ja, så er det sgu lidt fedt tech til mine sager. 

Nå, men så til det sjove. Hvad fik jeg tilsendt af nørdet gøgl?

MOBILCOVERS.DK var så søde at lade mig blande en lille pakke med alt det vigtigste til en klodset mini fotograf, som jeg selv er, og jeg kan derfor også stå hundrede procent inde for produkterne, jeg har modtaget. 

Nok er de sponsorerede, men havde jeg ikke været så heldig, at have et skønt samarbejde med MOBILCOVERS.DK, havde jeg altså selv investeret i samtlige af produkterne. Lad jer ikke afskræmme af ordet: “SPONSORERET”.

Anyways – let’s get down to business! 

 

I pakken blandede jeg primært covers til min telefon, simpelthen fordi jeg elsker at skifte lidt ud i det i ny og næ. Lidt ligesom man gør med sine accessories – fordi for mig, er mit tilbehør til telefonen, også mine accessories. 

Det første cover jeg modtog, er det jeg kalder basis coveret. Det originale Huawei Mate 20 Pro cover. I bund er og grund, er det et gennemsigtigt cover fra , som beskytter mod de gængse ridser og tabefejl – læs historien om trappen igen. 

Dermed er det ikke et cover man som sådan bemærker, hvilket er super rart i mange tilfælde. 

Går det dog hen og bliver for kedeligt, så fortvivl ikke.

Her kommer mine to covers fra iDeal of Sweden ind i billedet, som begge er utroligt smukke på hver sin måde. 

Det første af de to: iDeal of Sweden Huawei Mate 20 Pro fashion case Port Laurent Marble – et mere råt udtryk, hvis du spørger mig, men stadig utroligt stilet.

Jeg elsker marmor trenden og derfor måtte jeg også eje et cover med netop dette. Derudover er det også bare super stilet og afdæmpet, hvis ikke man har lyst til at telefonen skal skrige – se mig. 

Det andet af de to: iDeal of Sweden Huawei 20 Pro fashion case Floral Romance – er det meget feminine cover, jeg måtte eje. 

Blomster er lig med sommer og derfor skulle min telefon også bare ebbe af sommerens smukke blomster arrangementer. Ærligt, så er det så smukt et cover og mit absolutte go to i hverdagene.

Gud, hvor lyder jeg bare nørdet i mine beskrivelser af alt det her tilbehør, men jeg elsker det virkelig. Nørden i mig er glad. 

Den sidste og nok fedeste ting, jeg har modtaget i pakken, er til mini fotografen i mig. En Multifunctional Mini Tripod Dual Clamps, som både fungerer til smartphones og tablets. 

Det fede ved denne tripod er helt sikkert den smukke champagne farve, men i høj grad også dens lille størrelse. Den er nem at have med sig og man kan derfor også sagtens bruge den udendørs til billedtagning, men også på turen til at se film eller videoer uden en masse rysten. 

En smart lille fætter, som passer helt perfekt i enhver taske.

Og netop det faktum, gav også mig mulighed for at tage billeder i full-size, men også udendørs uden at tænke på at konsekvenserne ved at placere min telefon diverse risky steder. 

Enhver Instagrammers drøm!

Hvad siger I så? En masse skønne produkter fra en virksomhed med god omtale online. 

Tænker I på tilbehøret, når I har med jeres tekniske apparater at gøre eller lever i livet i den usikre vejbane?

Kærligst Tatjana

Følg gerne med på Instagram:

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg